Bellen
Mailen
Whatsapp

Warmtepomp

Warmtepomp

Bent u op zoek naar een warmtepomp expert die u goed kan adviseren en de juiste installatie kan plaatsen? Dan is Lokerse Koudetechniek uw ervaren en gecertificeerde partner. Al jaren zijn wij van alle markten thuis in de klimaattechniek, van airco’s en warmtepompen tot bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties. Wij staan klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten en beschikken over het F-Gassen bedrijfscertificaat. Wij voorzien u altijd van deskundig advies op maat en bieden uitgebreide service- en onderhoudsdiensten. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, ook als u (nog) geen klant van ons bent. Welk type warmtepomp uw woning ook nodig heeft, de experts van Lokerse Koudetechniek staan voor u klaar.

Waarom kiezen voor een warmtepomp?

Waarom kiezen steeds meer mensen tegenwoordig voor een warmtepomp? Met deze elektrische verwarmingsinstallatie zorgt u ervoor dat u uw impact op het klimaat flink verkleint. Omdat warmtepompen efficiƫnt elektriciteit gebruiken om warmte op te wekken, gebruikt u veel minder gas in huis en stoot uw woning of bedrijfspand minder CO2 uit. Zo helpt u met het laten plaatsen van een warmtepomp ook mee aan een duurzamere samenleving.

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Deskundig advies en onderhoud aan uw warmtepomp

Als klant van Lokerse Koudetechniek profiteert u altijd van deskundig advies en onderhoud wanneer u kiest voor een warmtepomp in huis of in uw bedrijfspand. Maar ook voor al uw andere hulpvragen op het gebied van klimaatbeheersing kunt u terecht bij onze experts. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, ook wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Wilt u graag een warmtepomp of andere klimaatinstallatie laten plaatsen? Dan voorzien onze gecertificeerde experts u altijd van deskundig advies op maat. Wij begeleiden u hierbij van A tot Z, van de eerste schetsen van uw installatie tot nazorg en preventief onderhoud.

Onze overige klimaatbeheersing diensten

Behalve voor warmtepompen, kunt u bij Lokerse Koudetechniek ook terecht voor diverse andere klimaatbeheersing installaties. Zo kunnen onze gecertificeerde experts ook de volgende installaties bij u plaatsen, monteren, repareren en onderhouden:

  • Koel- en vriesinstallaties
  • Airconditioning en luchtzuivering
  • Koel- en vrieswerkbanken
  • Wandkoelingen
  • Koelvitrines, -toonbanken en -buffetten
  • IJsblokjesmachines

Direct uw eigen warmtepomp aanschaffen?

Wilt u zelf graag een eigen warmtepomp aanschaffen in uw woning of bedrijfspand? Neem dan direct contact op met de experts van Lokerse Koudetechniek en bespreek welke klimaatoplossingen geschikt voor u zijn. Stuur uw bericht naar info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons contactformulier in op de website, of bel ons via 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.