Bellen
Mailen
Whatsapp

Koeltechniek

Koeltechniek

Heeft uw bedrijf een koelinstallatie nodig of onderhoud hieraan? Dan is Lokerse Koudetechniek uw gecertificeerd expert. Al jaren zijn wij van alle markten thuis in de koude- en koeltechniek, waaronder bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties, airconditioning, en klimaatbeheersing. Wij kunnen deze installaties ontwerpen, plaatsen, monteren, onderhouden en repareren. Ook voorzien wij u altijd van een deskundig advies op maat. Verder kunt u 24 uur per dag gebruikmaken van onze storingsdienst, ook als u (nog) geen klant bij ons bent. Wat u of uw bedrijf ook nodig heeft, Lokerse Koudetechniek helpt u verder op het gebied van koeltechniek en meer.

Koel-, vries- en klimaatsystemen

Ons bedrijf is gespecialiseerd in diverse gebieden binnen de koeltechniek, waaronder koel-, vries- en klimaatsystemen. Ook kunt u bij ons terecht voor de plaatsing, montage, het onderhoud en reparatie van de volgende installaties:

 • Koel- en vriescellen
 • Wandkoeling
 • Koel- en vrieskasten
 • IJsblokjesmachines
 • Koel- en vrieswerkbanken
 • Koeltoonbanken, -vitrines en -buffetten
 • Airconditioning

Wij weten hoe belangrijk het is dat uw installatie blijft draaien. Mocht u een storing krijgen, dan proberen wij zo snel mogelijk naar u toe te komen om de storing aan uw koelapparatuur op te lossen.

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Onze gecertificeerde experts in koeltechniek

Bij Lokerse Koudetechniek werken meerdere gecertificeerde experts met een jarenlange ervaring in de koeltechniek. Ons bedrijf beschikt sinds februari 2016 over het F-Gassen bedrijfscertificaat, waarmee wij nieuwe installaties mogen bouwen, onderhouden en repareren. Bij de experts van Lokerse zijn al uw zorgen op het gebied van koeltechniek in goede en ervaren handen.

Koeltechniek specialist voor ieder bedrijf

Heeft uw bedrijf een specialist nodig op het gebied van koeltechniek? Dan is Lokerse Koudetechniek de partner die u zoekt. Zowel voor grote als kleinere bedrijven kunnen wij veel betekenen: van kleine winkel tot bedrijfshal en van kantoor tot bedrijvenpand – onze koeltechniek specialisten brengen iedere ruimte op de juiste temperatuur. Dit doen wij bijvoorbeeld voor:

 • Woon-, werk en kantoorruimtes
 • Food en non-food retail
 • Groothandel & opslag
 • Serverruimtes
 • (Bedrijfs)kantines

Onderhoud, service en advies in koeltechniek

Als klant profiteert u bij Lokerse Koudetechniek van deskundig advies, preventief onderhoud en een uitstekende service. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, ook wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Wilt u graag een nieuwe koelinstallatie laten plaatsen in uw winkel of bedrijfspand? Dan voorzien onze koeltechniek experts u van deskundig advies op maat. Wij begeleiden u van A tot Z, van de eerste schetsen van uw installatie tot en met de nazorg en preventief onderhoud op de lange termijn.

Direct contact met uw koeltechniek expert

Heeft u hulp nodig op het gebied van koeltechniek? Neem dan direct contact op met Lokerse Koudetechniek voor deskundig advies en meer. Wij staan klaar om uw koelinstallatie te plaatsen, onderhouden of repareren. U kunt onze koeltechniek experts bereiken door een bericht te sturen naar info@lokersekoudetechniek.nl of het contactformulier in te vullen op onze website. Of bel naar 06 2094 7733. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar in geval van storing aan uw installatie.