Bellen
Mailen
Whatsapp

Aircotechniek particulier

Uw specialist in aircotechniek voor particulieren

Bent u op zoek naar een aircotechniek specialist voor particulieren? Dan is Lokerse Koudetechniek uw ervaren en betrouwbare partner. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in aircotechniek, koudetechniek en klimaatbeheersing. Van airconditioning en warmtepompen aan huis tot bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties in bedrijfshallen. Onze gecertificeerde monteurs zijn zeer ervaren en bedreven aircotechniek experts en kunnen u ook voorzien van deskundig advies op maat. Verder is onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar, ook wanneer u nog geen klant bij ons bent. Voor advies op maat over aircotechniek diensten voor particulieren, neemt u gerust contact op met de experts van Lokerse Koudetechniek.

Aircotechniek specialist in onderhoud en installatie

Lokerse Koudetechniek is dé aircotechniek specialist voor particulieren, van installatie tot preventief onderhoud. Of u nu graag een optimaal binnenklimaat wilt in uw chalet of studio, of uw slaapkamer of thuiswerkruimte wilt voorzien van airconditioning, wij regelen dit voor u van A tot Z. Niet alleen voorzien wij uw woonruimte hiermee van frisse lucht. Ook kunnen wij uw klimaatinstallatie voorzien van diverse luchtfiltersystemen. Met onze aircotechniek diensten voor particulieren, bent u altijd verzekerd van frisse lucht van de hoogste kwaliteit.

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Waarom kiezen voor airconditioning?

Ook particulieren kunnen prima kiezen voor airconditioning thuis. Met een airco- of klimaatinstallatie, bent u altijd verzekerd van een optimale luchtkwaliteit in uw woonruimte en profiteert u bovendien van de volgende voordelen:

  • Aircotechniek installaties koelen of verwarmen uw ruimte
  • Airconditioners zorgen voor ventilatie en zuivering van de binnenlucht
  • Airconditioning systemen zijn energiezuinig en duurzaam

Aircotechniek voor particulieren en zakelijke klanten

Onze aircotechniek experts staan klaar voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten. Van thuiswerkruimte tot wooncomplex en van winkelruimte tot bedrijfshal: onze aircotechniek specialisten brengen iedere ruimte op de juiste temperatuur.

Advies, onderhoud en service binnen de aircotechniek

Particulieren profiteren bij Lokerse Koudetechniek van deskundig advies, onderhoud en service aan uw klimaatsysteem. Onze aircotechniek storingsdienst is 24/7 bereikbaar, ook als u nog geen klant bij ons bent. Wij beschikken over het F-gassen bedrijfscertificaat. Hiermee kunnen en mogen wij diverse soorten klimaatinstallaties bouwen, repareren en onderhouden. Onze experts in aircotechniek begeleiden particulieren deskundig, van het eerste advies tot onderhoud en de nazorg.

Bel direct uw aircotechniek expert voor particulieren

Bent u op zoek naar een aircotechniek expert voor particulieren? Neem dan direct contact op met Lokerse Koudetechniek en vraag naar de mogelijkheden voor uw woning of thuiswerkplek. Onze gecertificeerde specialisten staan voor u klaar! Stuur een bericht naar info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons contactformulier in op de website, of bel naar 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.