Bellen
Mailen
Whatsapp

Vriestechniek

Vriestechniek

Heeft u een bedrijf en wilt u een koel- of vriesinstallatie installeren, onderhouden of laten repareren door een ervaren expert? Dan is Lokerse Koudetechniek uw gecertificeerde partner. Wij zijn al jaren van alle markten thuis in de koel- en vriestechniek, waaronder vriesinstallaties, koelinstallaties, airconditioning en klimaatbeheersing. Deze bedrijfszekere installaties kunnen wij voor u ontwerpen, plaatsen, monteren onderhouden en repareren. Daarbij voorzien wij u altijd van deskundig advies op maat. Ook kunt u 24 uur per dag terecht bij onze storingsdienst, zelfs als u (nog) geen klant bij ons bent. Welke installaties u ook nodig heeft, Lokerse Koudetechniek helpt u verder op het gebied van koel- en vriestechniek en meer.

Vries-, koel- en klimaatsystemen

Ons bedrijf heeft meerdere specialismen binnen de koudetechniek, waaronder vriestechniek en koel- en klimaatsystemen. Zo voeren wij de plaatsing, montage, reparatie en het onderhoud uit van onderstaande installaties:

 • Koel- en vriescellen
 • IJsblokjesmachines
 • Koel- en vrieskasten
 • Koel- en vrieswerkbanken
 • Wandkoeling
 • Koeltoonbanken
 • Koelvitrines en -buffetten

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Onze experts in vriestechniek zijn gecertificeerd

Binnen Lokerse Koudetechniek werken meerdere experts in vriestechniek, die bovendien zijn gecertificeerd. Sinds februari 2016 beschikt ons bedrijf ook over het F-Gassen bedrijfscertificaat. Hiermee mogen wij nieuwe installaties bouwen, onderhouden en repareren. Al uw vraagstukken op het gebied van vriestechniek zijn bij de experts van Lokerse in betrouwbare handen.

De specialist in vriestechniek voor uw bedrijf

Heeft uw bedrijf een specialist nodig op het gebied van vriestechniek? Dan kunt u terecht bij Lokerse Koudetechniek. Wij staan klaar voor zowel grote als kleine bedrijven, van kleine retailzaken tot grote bedrijfshallen. Onze vriestechniek specialisten brengen iedere ruimte op de juiste temperatuur, zoals bijvoorbeeld:

 • Woon-, werk en kantoorruimtes
 • (Bedrijfs)kantines
 • Food en non-food retail
 • Serverruimtes
 • Groothandel & opslag

Voor advies, onderhoud en service in vriestechniek

Als klant van Lokerse Koudetechniek profiteert u altijd van een uitstekende service, waaronder deskundig advies en preventief onderhoud. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar voor zowel klanten als niet-klanten. Wilt u een nieuwe vriesinstallatie laten plaatsen in uw bedrijfs- of winkelpand? Neem contact op met onze vriestechniek experts en zij voorzien u van deskundig advies op maat. Hierbij begeleiden wij u van A tot Z. Van de eerste schetsen van uw vriesinstallatie tot en met de nazorg en het preventief onderhoud op de lange termijn.

Direct contact opnemen voor advies

Heeft uw bedrijf hulp nodig op het gebied van vriestechniek, dan kunt u altijd direct contact opnemen met Lokerse Koudetechniek. Wij leveren deskundig advies op maat en staan klaar om uw vriesinstallatie te plaatsen, onderhouden of repareren. Neem contact op met onze vriestechniek experts door een bericht te sturen naar info@lokersekoudetechniek.nl, ons contactformulier in te vullen. Of te bellen naar 06 2094 7733. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar in geval van storing aan uw installatie.