Bellen
Mailen
Whatsapp

Aircotechniek zakelijk

Uw expert in aircotechniek, ook op zakelijk vlak

Heeft u voor zakelijk gebruik een expert nodig in aircotechniek, bijvoorbeeld voor uw hotel, serverruimte of kantoorpand? Lokerse Koudetechniek is uw ervaren en betrouwbare partner. Al vele jaren zijn wij breed gespecialiseerd in aircotechniek, klimaatbeheersing en koudetechniek. Van warmtepompen en airconditioning, tot bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties in grote bedrijfspanden: onze monteurs zijn gecertificeerd om diverse werkzaamheden te verrichten met betrekking tot aircotechniek op zakelijk gebied. Wij voorzien u hierbij altijd van deskundig advies op maat en een 24-uurs storingsdienst, ook wanneer u nog geen zakelijke klant bij ons bent. Neem voor advies over aircotechniek op zakelijk gebied contact op met de experts van Lokerse Koudetechniek en wij helpen u verder!

Aircotechniek specialist in installatie en onderhoud

Lokerse Koudetechniek is uw zakelijke aircotechniek specialist van installatie tot preventief onderhoud. Of u nu streeft naar een optimaal binnenklimaat in uw horecagelegenheid, of naar een volledig klimaatsysteem voor uw kantoorpand of bedrijfshal, wij regelen dit voor u van A tot Z. Niet alleen voorzien wij al uw bedrijfsruimtes van frisse lucht, ook kunnen wij uw installatie voorzien van diverse luchtfiltersystemen. Zo bent u met onze aircotechniek diensten ook zakelijk verzekerd van zowel frisse als schone lucht van hoge kwaliteit.

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Waarom kiezen voor zakelijke aircotechniek?

Heeft u aircotechniek voor zakelijk gebruik nodig? Kies dan gerust voor een installatie van Lokerse Koudetechniek. Met onze airco- of klimaatinstallaties bent u verzekerd van een goede luchtkwaliteit binnen uw bedrijfsruimte en profiteert u bovendien van de volgende voordelen:

  • Aircotechniek installaties zorgen voor ventilatie en zuivering van de binnenlucht
  • Airconditioning systemen zijn energiezuinig en duurzaam
  • Aircotechniek installaties koelen of verwarmen uw (commerciĆ«le) ruimte

Aircotechniek: een zakelijk klimaatsysteem voor uw bedrijfspand

Al onze aircotechniek experts staan klaar om een zakelijk aircosysteem voor uw bedrijfspand te realiseren. Van thuiskantoor tot wooncomplex, winkelruimte of bedrijfshal – onze aircotechniek specialisten krijgen iedere ruimte op de juiste temperatuur.

Onderhoud, advies en service aan uw zakelijk aircosysteem

Als zakelijke klant van Lokerse Koudetechniek profiteert u van deskundig advies, onderhoud en service rondom uw klimaat- of aircosysteem. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, ook wanneer u nog geen klant bij ons bent. Wij beschikken over het F-Gassen bedrijfscertificaat, waarmee wij diverse aircotechniek installaties voor zakelijk gebruik mogen bouwen, onderhouden en repareren. Onze experts in aircotechniek begeleiden u hierin deskundig en zakelijk, van het eerste advies tot nazorg en onderhoud.

Bel ons voor zakelijk aircotechniek advies

Wilt u een klimaatsysteem voor zakelijk gebruik? Neem dan vandaag nog contact op met uw aircotechniek expert en ontvang een advies op maat. Onze gecertificeerde monteurs staan klaar om u te helpen! Stuur een bericht naar info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons contactformulier in op de website, of bel naar 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.