Bellen
Mailen
Whatsapp

Diensten

Diensten

Wij installeren enkel kwalitatief hoogwaarde producten. Met onze ruime kennis en ervaring zijn wij dé partner op het gebied van klimaattechniek. Voor een advies, het onderhoud en service op uw installaties bent u bij ons aan het juiste adres. wij helpen u graag verder met de volgende zaken.

Advies

Voor advies, ontwerp en realisatie bent u bij ons aan het goede adres. Wij staan borg voor kwaliteitsgerichte realisaties dankzij het hele traject wat wij verzorgen.

Onderhoud

Vakkundig advies en preventief onderhoud verkleint de kans op storingen, verlengt de levensduur van de installatie en zorgt ervoor dat deze energiezuinig draait.

Service

Ook kunt u onze 24-uurs service bellen in geval van storing aan uw installatie. Ook als u geen klant bent van ons.

Advies

Lokerse Koudetechniek staat borg voor kwaliteitsgerichte realisaties dankzij het hele traject dat wij verzorgen. Het begint met een studie, daarna het ontwerp, de realisatie, de vakkundige plaatsing en montage en natuurlijk de volledige nazorg zoals onderhoud en service.

Onderhoud & service

Vakkundig advies en preventief onderhoud verkleint de kans op storingen, verlengt de levensduur van de installatie en zorgt ervoor dat deze energiezuinig draait. Wij vinden het dan ook erg belangrijk om onze klanten nazorg te bieden. Het leveren van een totaalpakket stopt immers niet bij de verkoop, maar gaat dan ook door met het bieden van service en onderhoud.

Wettelijk bepaald

Preventief onderhoud is niet alleen de best mogelijke optie in het kader van kostenbeheersing, continuïteit en efficiency. Tot op zekere hoogte is het zelfs officieel verplicht vanaf 5 ton CO2 equivalent. De eigenaar/beheerder is namelijk verantwoordelijk en aansprakelijk voor het op de wettelijk juiste wijze onderhouden van apparatuur die koudemiddel bevat. Europees F-gassen Sinds juli 2006 vervangt de Europese F-gassen wetgeving de RLK wetgeving. Het hoofddoel van de F-gassen verordening is het verminderen van emissie van broeikasgassen en de bescherming van het milieu. De nieuwe F-gassen wetgeving is met name bepalend ten aanzien van het verplicht aantal inspecties aan installaties.