Bellen
Mailen
Whatsapp

Wandkoeling

Wandkoeling

Bent u actief in de catering-, horeca- of levensmiddelensector, en heeft u een specialist voor uw wandkoeling nodig? Dan is Lokerse Koudetechniek uw ervaren en gecertificeerde partner. Wij zijn al vele jaren thuis in de koel-, vries- en klimaattechniek en klimaatbeheersing, en staan klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze monteurs voorzien u van diverse klimaatinstallaties, van warmtepompen en airco’s aan huis tot bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties voor bedrijfshallen. Als bedrijf beschikken wij over het F-Gassen bedrijfscertificaat en voorzien al onze klanten van deskundig advies op maat. Bent u op zoek naar een specialist voor het plaatsen of onderhoud aan uw wandkoeling, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met Lokerse Koudetechniek.

Een wandkoeling of klimaatinstallatie van professionele kwaliteit

Wanneer het gaat om uw wandkoeling of andere klimaatinstallaties, kunt u bij Lokerse Koudetechniek rekenen op professionele kwaliteit. Een wandkoeling is zo goed als onmisbaar voor uw winkel, (bedrijfs)kantine of horecagelegenheid om uw waren vers te houden en te presenteren. Bovendien voldoet u hiermee ook aan wettelijke hygiëne-eisen voor het vershouden van uw levensmiddelen. Behalve voor een wandkoeling, kunt u bij onze ervaren monteurs ook terecht voor installatie en onderhoud van de volgende klimaatinstallaties:

  • Diverse koel- en vriesinstallaties
  • Vries- en koelwerkbanken
  • Wandkoelingen
  • Warmtepompen
  • Airconditioning en luchtzuivering
  • Koelvitrines, -toonbanken en -buffetten
  • IJsblokjesmachines

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Uw wandkoeling uitstekend onderhouden

Uw wandkoeling wordt geplaatst en onderhouden door onze gecertificeerde monteurs. Sinds 2016 beschikken wij over het F-Gassen bedrijfscertificaat, waarmee wij kundig zijn binnen vele werkzaamheden binnen de klimaattechniek. Laat u uw klimaatinstallaties regelmatig door ons onderhouden, dan profiteert u bovendien van vele voordelen, waaronder lagere energiekosten en een langere levensduur van uw wandkoeling.

24/7 storingsdienst en advies op maat

Als klant van Lokerse Koudetechniek profiteert u van onze 24/7 beschikbare storingsdienst, en ontvangt u altijd deskundig advies op maat. Voor al uw hulpvragen rondom uw wandkoeling en andere klimaatinstallaties staan onze gecertificeerde experts voor u klaar. Gaat u voor een geheel nieuwe wandkoeling, dan begeleiden wij u hierbij van A tot Z, van de eerste adviezen tot nazorg en preventief onderhoud. Samen met u bekijken wij de klimaatoplossingen die het meest geschikt zijn voor u en uw bedrijfspand.

Direct uw wandkoeling laten plaatsen of onderhouden

Wilt u graag direct een nieuwe wandkoeling laten plaatsen, of uw bestaande installatie laten onderhouden? Neem dan contact op met Lokerse Koudetechniek. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs voorzien u graag van deskundig advies op maat. Bij storing kunt u 24 uur per dag bij ons terecht voor reparatie en onderhoud aan uw wandkoeling of andere klimaatinstallaties. Stuur ons uw bericht via info@lokersekoudetechniek.nl, of vul ons online contactformulier in. Ook kunt u bellen naar 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.