Bellen
Mailen
Whatsapp

Vrieswerkbanken

Vrieswerkbanken

Heeft u nieuwe vrieswerkbanken nodig, onderhoud of een reparatie hieraan? Lokerse Koudetechniek is hiervoor uw ervaren en gecertificeerde expert. Al jaren zijn wij breed gespecialiseerd in klimaat-, koel- en vriessystemen en klimaatbeheersing. Onze ervaren monteurs leveren en onderhouden diverse klimaatinstallaties, van airco’s en warmtepompen aan huis tot bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties in bedrijfshallen. Wij beschikken over het F-Gassen bedrijfscertificaat en staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Daarbij voorzien wij u altijd van deskundig advies op maat. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar, ook wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Bent u op zoek naar een ervaren specialist voor het plaatsen of onderhouden van uw vrieswerkbanken, neem dan vandaag nog contact op met Lokerse Koudetechniek.

Professionele vrieswerkbanken en vriesinstallaties

Als bedrijf zijn wij onder meer gespecialiseerd in professionele vrieswerkbanken en andere vriesinstallaties. Een vrieswerkbank is onmisbaar wanneer u werkt met voedselwaren die zo lang mogelijk vers dienen te blijven. Met een vriesruimte gekoppeld aan een werkoppervlak, kunt u snel en efficiënt te werk gaan en tegelijkertijd voldoen aan wettelijke hygiëne-eisen. U kunt behalve vrieswerkbanken de ontwerpen, plaatsing, montage, onderhoud en reparatie van de volgende installaties aan onze ervaren monteurs overlaten:

  • Airconditioning en luchtzuivering
  • Diverse koel- en vriesinstallaties
  • Koelvitrines, -toonbanken en -buffetten
  • Warmtepompen
  • Koel- en vrieswerkbanken
  • IJsblokjesmachines
  • Wandkoelingen

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Onze experts zijn gecertificeerd

De experts van Lokerse Koudetechniek zijn ervaren en gecertificeerd om vrieswerkbanken te plaatsen, repareren en onderhouden. Ook beschikken wij sinds 2016 over het F-Gassen bedrijfscertificaat, waarmee wij bevoegd zijn tot vele werkzaamheden binnen de vriestechniek. Laat u uw vrieswerkbanken regelmatig door ons onderhouden, dan profiteert u van verschillende voordelen op de lange termijn, zoals bijvoorbeeld een langere levensduur van uw installatie.

24/7 service en deskundig advies op maat

Als klant van Lokerse Koudetechniek profiteert u altijd van onze 24/7 bereikbare onderhoudsservice en deskundig advies op maat. Ook voor andere vragen rondom uw vrieswerkbanken en andere koelinstallaties kunt u altijd contact met ons opnemen. Kiest u voor nieuwe vrieswerkbanken, dan begeleiden wij u hierbij van A tot Z. Samen met u bekijken en bespreken wij welke vries oplossing het meest geschikt is voor uw bedrijfspand. Vervolgens zorgen wij voor het ontwerp en de installatie, montage, reparaties en onderhoud aan uw vrieswerkbanken.

Direct uw vrieswerkbanken laten plaatsen of onderhouden

Heeft u direct één of meer vrieswerkbanken nodig, onderhoud hieraan, of wilt u een storing laten verhelpen? Neem dan contact op met Lokerse Koudetechniek. Onze ervaren monteurs leveren deskundig advies op maat en staan 24 uur per dag klaar voor reparatie en onderhoud aan uw vrieswerkbanken en meer. Stuur uw bericht naar info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons online contactformulier in, of bel ons via 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag beschikbaar.