Bellen
Mailen
Whatsapp

Vriestechniek Zeeland

Uw allround vriestechniek expert in Zeeland

Heeft u een allround vriestechniek expert nodig in Zeeland, schakel dan Lokerse Koudetechniek in. Wij zijn gecertificeerd en breed gespecialiseerd in de klimaat-, koel- en vriestechniek, alsook in klimaatbeheersing. Onze ervaren monteurs voorzien u van verschillende klimaatinstallaties, van airco’s en warmtepompen aan huis tot bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties voor bedrijfspanden. Sinds 2016 beschikken wij over het F-Gassen bedrijfscertificaat, en staan we klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, zelfs wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Bent u op zoek naar een allround vriestechniek in Zeeland, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met Lokerse Koudetechniek.

Investeer in een vriestechniek oplossing

Bent u als bedrijf werkzaam binnen de horeca-, catering- of levensmiddelensector, investeer dan in een gedegen vriestechniek oplossing. En ook als u een bedrijfskantine of -keuken beheert, profiteert u van een goede vriesinstallatie. In een vriescel, vrieskast of vrieswerkbank geeft u immers veilig plaats aan voedselwaren die nog lang bewaard moeten worden. Zo voldoet u tegelijkertijd ook aan wettelijke verplichtingen op het gebied van hygiƫne. Investeert u in een kwalitatieve vriestechniek oplossing in Zeeland, dan profiteert u direct van de volgende voordelen:

 • Lange levensduur van uw koelinstallatie
 • Lagere energiekosten
 • Minder ongewenste stilstand
 • Hoge productiviteit
 • U voldoet aan wettelijke verplichtingen

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Deskundig onderhoud en advies op maat

Klanten van Lokerse Koudetechniek profiteren van deskundig advies op maat en uitstekend onderhoud aan uw vriesinstallatie in Zeeland. Maar ook voor al uw overige hulpvragen rondom vriestechniek staan onze monteurs voor u klaar met een brede expertise. Onze storingsdienst is 24/7 beschikbaar, ook als u (nog) geen klant bij ons bent. Kiest u voor Lokerse als uw vriestechniek expert in Zeeland, dan begeleiden wij u in het hele proces van A tot Z, van de eerste schetsen van uw installatie tot nazorg en preventief onderhoud.

Meer dan alleen vriestechniek in Zeeland

Behalve voor uw vragen rondom vriestechniek, kunt u ook bij ons terecht voor onze overige klimaattechniek diensten. Onze gecertificeerde specialisten voorzien u desgewenst ook van de volgende klimaatinstallaties:

 • Airconditioning en luchtzuivering
 • Diverse koel- en vriesinstallaties
 • Warmtepompen
 • Koel- en vrieswerkbanken
 • IJsblokjesmachines
 • Koelvitrines, -toonbanken en -buffetten
 • Wandkoelingen

Direct contact met uw vriestechniek specialist in Zeeland

Wilt u weten wat een vriestechniek specialist in Zeeland voor u kan betekenen? Neem dan direct contact op met Lokerse Koudetechniek. Onze ervaren en gecertificeerde specialisten staan u graag te woord en leveren deskundig advies op maat. Wij staan 24 uur per dag klaar voor reparatie en onderhoud aan uw vriesinstallaties in Zeeland. Stuur uw bericht naar info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons online contactformulier in, of bel ons via 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag beschikbaar.