Bellen
Mailen
Whatsapp

Vriestechniek Middelburg

Uw allround vriestechniek specialist in Middelburg

Bent u op zoek naar een allround vriestechniek specialist in Middelburg? Lokerse Koudetechniek is hiervoor uw ervaren en gecertificeerde expert. Al jaren zijn wij breed gespecialiseerd in de klimaat-, koel- en vriestechniek en klimaatbeheersing. Onze monteurs voorzien u van diverse klimaatinstallaties, van warmtepompen en airco’s aan huis tot bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties voor bedrijfshallen. Wij beschikken sinds 2016 over het F-Gassen bedrijfscertificaat, en staan klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. U kunt onze storingsdienst 24 uur per dag bereiken, ook wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Heeft u een allround gecertificeerde vriestechniek expert nodig in Middelburg, neem dan vooral vandaag nog contact op met Lokerse Koudetechniek.

Investeer in een goede vriestechniek oplossing

Is uw bedrijf werkzaam binnen de catering-, horeca- of levensmiddelensector? Dan raden wij u aan om te investeren in een gedegen vriestechniek oplossing. En ook wanneer u een bedrijfskeuken of -kantine beheert, heeft u hier veel baat bij. In een vrieskast, vriescel of vrieswerkbank geeft u namelijk een veilige plek aan voedselwaren die nog lang bewaard moeten worden. Tevens voldoet u hiermee direct aan wettelijke hygiƫnische verplichtingen. Investeert u in een goede vriestechniek oplossing in Middelburg, dan profiteert u van de volgende voordelen:

 • Lange levensduur van uw koelinstallatie
 • Minder ongewenste stilstand
 • Hoge productiviteit
 • U voldoet aan wettelijke verplichtingen
 • Lagere energiekosten

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Wij staan garant voor deskundig advies en onderhoud

Als klant van Lokerse Koudetechniek bent u altijd verzekerd van deskundig advies en onderhoud aan uw vriesinstallatie in Middelburg. Maar ook voor al uw overige hulpvragen rondom vriestechniek staan onze specialisten u graag te woord. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar, ook wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Met Lokerse Koudetechniek als uw vriestechniek expert in Middelburg, wordt u van A tot Z begeleid in het proces, van de eerste ontwerpen van uw vriesinstallatie tot nazorg en preventief onderhoud.

Onze klimaat- en vriestechniek diensten in Middelburg

Niet alleen kunt u bij Lokerse Koudetechniek terecht voor al uw hulpvragen rondom vriestechniek in Middelburg, maar ook voor al onze andere klimaattechniek en klimaatbeheersing diensten. Onze gecertificeerde experts helpen u desgewenst ook aan de volgende klimaatinstallaties in Middelburg:

 • Airconditioning en luchtzuivering
 • Koelvitrines, -toonbanken en -buffetten
 • Diverse koel- en vriesinstallaties
 • Warmtepompen
 • Koel- en vrieswerkbanken
 • IJsblokjesmachines
 • Wandkoelingen

Direct contact met uw vriestechniek specialist in Middelburg

Benieuwd naar wat een vriestechniek specialist voor u in Middelburg kan betekenen? Neem dan direct contact op met Lokerse Koudetechniek. Onze ervaren en gecertificeerde experts voorzien u graag van deskundig advies op maat. Wij staan 24/7 voor u klaar voor reparatie en onderhoud aan al uw vriesinstallaties in Middelburg en omstreken. Stuur uw bericht naar info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons online contactformulier in, of bel ons via 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.