Bellen
Mailen
Whatsapp

Vriestechniek Goes

Uw allround vriestechniek expert in Goes en omgeving

Heeft u een allround vriestechniek expert nodig in Goes, voor bijvoorbeeld het installeren of onderhouden van uw vriesinstallatie? Dan is Lokerse Koudetechniek uw ervaren en gecertificeerde specialist. Al jaren zijn wij van alle markten thuis in de koel-, klimaat- en vriestechniek en in klimaatbeheersing. Onze monteurs voorzien u van verschillende klimaatinstallaties, van airco’s en warmtepompen aan huis tot bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties voor bedrijfspanden. Al sinds 2016 beschikken wij over het F-Gassen bedrijfscertificaat, en staan wij klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, zelfs als u (nog) geen klant bij ons bent. Heeft u een allround vriestechniek expert nodig in Goes? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met Lokerse Koudetechniek.

Kies voor een vriestechniek oplossing

Is uw bedrijf in Goes actief in de catering-, horeca- of levensmiddelensector? Dan kunt u niet zonder een gedegen vriestechniek oplossing. En ook wanneer u een bedrijfskantine of -keuken beheert, heeft u een vriesinstallatie nodig. In een vrieskast, vrieswerkbank of vriescel geeft u veilig plaats aan voedselwaren die u nog lang wilt bewaren, waarmee u tevens aan wettelijke hygiƫnische verplichtingen voldoet. Maakt u gebruik van een vriestechniek oplossing in Goes, dan profiteert u gegarandeerd van de volgende voordelen:

 • Lange levensduur van uw koelinstallatie
 • Hoge productiviteit
 • Minder ongewenste stilstand
 • Lagere energiekosten
 • U voldoet aan wettelijke verplichtingen

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Deskundig onderhoud aan uw vriesinstallatie in Goes

Bent u klant bij Lokerse Koudetechniek, dan profiteert u altijd van deskundig advies en onderhoud aan uw vriesinstallatie in Goes. Maar ook voor uw overige hulpvragen rondom vriestechniek staan onze specialisten voor u klaar. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar, ook wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Kiest u Lokerse als uw vriestechniek expert in Goes, dan begeleiden wij u van A tot Z, van de eerste ontwerpen van uw installatie tot nazorg en preventief onderhoud.

Onze overige klimaat- en vriestechniek diensten in Goes

Bij Lokerse Koudetechniek kunt u niet alleen terecht voor al uw vragen rondom vriestechniek, maar ook voor onze overige klimaattechniek diensten. Onze gecertificeerde experts kunnen u ook aan de volgende klimaatinstallaties helpen:

 • Airconditioning en luchtzuivering
 • Diverse koel- en vriesinstallaties
 • Koel- en vrieswerkbanken
 • Warmtepompen
 • Koelvitrines, -toonbanken en -buffetten
 • IJsblokjesmachines
 • Wandkoelingen

Direct contact met uw vriestechniek specialist

Heeft u een vriestechniek specialist nodig voor uw bedrijfspand in Goes? Neem dan direct contact op met Lokerse Koudetechniek. Onze ervaren en gecertificeerde klimaattechniek experts staan voor u klaar. Wij voorzien u van deskundig advies op maat en staan 24/7 klaar voor onderhoud aan al uw vriesinstallaties in Goes. Stuur uw bericht naar info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons online contactformulier in, of bel ons via 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.