Bellen
Mailen
Whatsapp

Vriescellen

Vriescellen

Heeft uw bedrijfspand een expert nodig die bekwaam is in het plaatsen van vriescellen en andere klimaatinstallaties? Lokerse Koudetechniek is hiervoor uw ervaren en gecertificeerde partner. Al vele jaren zijn wij thuis in de koel-, vries- en klimaattechniek en klimaatbeheersing, en leveren en onderhouden vriescellen, koelinstallaties, warmtepompen en airconditioning. Deze bedrijfszekere installaties van kwaliteit kunnen wij voor u ontwerpen, plaatsen, monteren, onderhouden en repareren. Wij voorzien u hierbij altijd van deskundig advies op maat. Daarnaast is onze storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar, ook als u (nog) geen klant bij ons bent. Heeft uw bedrijf nieuwe vriescellen nodig, neem dan gerust contact op met de experts van Lokerse Koudetechniek.

Professionele vriescellen en vriessystemen

Ons bedrijf is breed gespecialiseerd in klimaat-, koel- en vriessystemen, waaronder professionele en bedrijfszekere vriescellen. Wij voeren onder meer het ontwerp, de plaatsing, montage, onderhoud en reparatie uit van de volgende typen koel- en vriesinstallaties:

  • Koel- en vriescellen
  • IJsblokjesmachines
  • Koel- en vrieskasten
  • Koelvitrines en -buffetten
  • Koel- en vrieswerkbanken
  • Wandkoeling
  • Koeltoonbanken

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Onze experts zijn gecertificeerd

Lokerse Koudetechniek beschikt over het F-Gassen bedrijfscertificaat, waarmee onze monteurs gecertificeerd zijn om vriescellen te bouwen, plaatsen, onderhouden en repareren. Juist onderhoud aan uw vriescellen garandeert u op de lange termijn vele voordelen: bijvoorbeeld een hogere productiviteit, lagere energiekosten, een langere levensduur en minder ongewenste stilstand van uw installaties. Uw vriescellen en andere vriesinstallaties zijn bij onze experts in goede handen, waarmee uw installatie altijd gegarandeerd is van deskundig onderhoud.

Onze 24/7 storingsdienst

Onze storingsdienst is 24-7 bereikbaar, en staat ook voor u klaar wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Ook kunt u voor deskundig advies over uw vriescellen installatie altijd contact opnemen met onze experts. Wilt u gaan voor een nieuwe installatie, dan begeleiden wij u hierbij van A tot Z. Wij bespreken welke vriescellen het meest geschikt zijn voor uw bedrijfspand, en zorgen voor de installatie, montage, reparaties en (preventief) onderhoud aan uw vriescellen.

Direct vriescellen laten plaatsen of onderhouden?

Wilt u nieuwe vriescellen laten plaatsen in uw bedrijfspand, een storing verhelpen of onderhoud laten plegen? Neem dan direct contact op met Lokerse Koudetechniek. Wij leveren deskundig advies op maat en staan 24/7 klaar om uw vriescellen te repareren. Stuur een bericht naar info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons contactformulier in op de website, of bel ons via 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.