Bellen
Mailen
Whatsapp

Vriescel Zeeland

Een vriescel van uw ervaren expert in Zeeland

Heeft u een vriescel nodig voor uw bedrijfspand in Zeeland, en wilt u een ervaren expert inschakelen in vriestechniek? Dan is Lokerse Koudetechniek uw gecertificeerde specialist. Wij zijn al jaren breed gespecialiseerd in klimaat-, koel- en vriestechniek en klimaatbeheersing. Onze ervaren monteurs kunnen u van diverse klimaatinstallaties voorzien, van warmtepompen en airco’s aan huis tot bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties voor bedrijfshallen. Wij beschikken sinds 2016 over het F-Gassen bedrijfscertificaat en staan klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. U kunt onze storingsdienst 24 uur per dag bereiken, ook wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Heeft u een vriescel nodig in Zeeland, twijfel dan niet en neem vandaag nog contact op met Lokerse Koudetechniek.

Uw gekoelde waren veilig in een vriescel

Heeft u een bedrijf in Zeeland werkzaam in de catering-, levensmiddelen- of horecasector, dan bewaart u uw waren veilig in een vriescel. Maar ook wanneer u een bedrijfskeuken of -kantine beheert, heeft u baat bij een vriesinstallatie. Een vriescel biedt uw bedrijf in Zeeland plaats aan voedselwaren die u lang en veilig wilt bewaren. Ook helpt de aanwezigheid van een vriescel u voldoen aan wettelijke hygiƫnische normen. Maakt u gebruik van een goed onderhouden vriescel in Zeeland, dan profiteert u van de volgende voordelen:

 • Hoge productiviteit
 • Lange levensduur van uw koelinstallatie
 • Lagere energiekosten
 • Minder ongewenste stilstand
 • U voldoet aan wettelijke verplichtingen

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Uw vriescel deskundig onderhouden

Als klant profiteert u bij Lokerse Koudetechniek altijd van advies op maat, en wordt uw vriescel in Zeeland door ons deskundig onderhouden. Maar ook voor uw andere behoeften op het gebied van koel- en klimaattechniek staan onze specialisten klaar. U kunt onze storingsdienst 24/7 bereiken, ook als u (nog) geen klant bij ons bent. Heeft u een vriescel nodig in uw bedrijfspand in Zeeland? Onze experts begeleiden u hierbij van A tot Z, van de eerste ontwerpen tot preventief onderhoud.

Onze overige klimaattechniek diensten in Zeeland

Bij Lokerse Koudetechniek kunt u behalve voor een vriescel voor uw bedrijfspand in Zeeland ook terecht voor onze andere klimaattechniek diensten. U kunt ook bij onze gecertificeerde experts terecht voor de volgende klimaatinstallaties:

 • Airconditioning en luchtzuivering
 • Diverse koel- en vriesinstallaties
 • Warmtepompen
 • Koelvitrines, -toonbanken en -buffetten
 • Koel- en vrieswerkbanken
 • Wandkoelingen
 • IJsblokjesmachines

Uw eigen vriescel laten plaatsen of repareren in Zeeland

Wilt u graag een nieuwe vriescel laten plaatsen in Zeeland, deze laten repareren of laten onderhouden? Lokerse Koudetechniek staat voor u klaar met ervaren en gecertificeerde vriestechniek experts. Zij leveren deskundig advies op maat en staan 24/7 klaar voor onderhoud aan uw vriescel in Zeeland. Stuur uw bericht naar info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons contactformulier in op deze website, of bel ons via 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.