Bellen
Mailen
Whatsapp

Koudetechniek

Koudetechniek

Wilt u thuis of op uw bedrijf graag airconditioning of een koelinstallatie? Dan is Lokerse Koudetechniek bij wie u moet zijn. Wij zijn al jaren van alle markten thuis in de koudetechniek, van het installeren van airconditioning bij u thuis, tot bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties in bedrijfspanden. Verder zijn we gecertificeerd om deze installaties te plaatsen, monteren, onderhouden en repareren. En ook op het gebied van warmtepompen en klimaatbeheersing zijn wij uw expert. Wij voorzien u van deskundig advies en bieden een 24-uurs storingsdienst, ook als u (nog) geen klant bij ons bent. Wat u ook nodig heeft, Lokerse Koudetechniek helpt u verder, zowel thuis als op uw bedrijf.

Gespecialiseerd in koel- en vriestechnieken

Bij Lokerse Koudetechniek zijn wij gespecialiseerd in diverse soorten koel- en vriestechnieken. U kunt bij ons terecht voor de plaatsing, montage, reparatie en het onderhoud van de volgende installaties:

  • Koel- en vriescellen
  • Koel- en vrieswerkbanken
  • Koel- en vrieskasten
  • IJsblokjesmachines
  • Wandkoeling
  • Koeltoonbanken
  • Koelvitrines en -buffetten

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Airconditioning

Ook voor het installeren en onderhouden van airconditioning, kunt u terecht bij Lokerse Koudetechniek. Of u nu graag een airconditioning in huis wilt laten installeren, of een complexer systeem voor grotere panden nodig heeft, wij regelen dit voor u van A tot Z. En niet alleen voorzien wij uw woning of pand van frisse lucht. Ook diverse luchtfiltersystemen kunnen wij voor u aanleggen. Zo bent u met een airconditioning systeem van Lokerse Koudetechniek verzekerd van zowel frisse als schone lucht van hoge kwaliteit.

Koudetechniek voor particulieren en bedrijven

Onze koudetechniek experts staan klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Van woning tot wooncomplex en van winkel tot bedrijfshal – er is geen ruimte die onze koudetechniek specialisten niet aankunnen.

Advies, onderhoud en service

Wij bieden onze klanten deskundig advies, onderhoud en service op bijna ieder gebied binnen de koudetechniek. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, ook wanneer u (nog) geen klant van ons bent. Wilt u graag een geheel nieuwe installatie laten aanleggen in uw woning of bedrijfspand? Dan voorzien wij u van begin tot eind van deskundig advies. Wij leveren volledige service, en helpen u van het ontwerpen van de eerste schetsen tot aan volledige nazorg en preventief onderhoud.

Direct contact met Lokerse Koudetechniek

Heeft u zelf een nieuwe koude installatie nodig? Of hulp van onze storingsdienst? Neem dan direct contact op met onze koudetechniek experts voor deskundig advies. Stuur een bericht naar info@lokersekoudetechniek.nl, vul het contactformulier in op onze website of bel naar 06 2094 7733. Ons telefoonnummer is 24 uur per dag bereikbaar in geval van storing aan uw installatie.