Bellen
Mailen
Whatsapp

Koelwerkbanken

Koelwerkbanken

Bent u op zoek naar nieuwe koelwerkbanken, of wilt u deze laten repareren en onderhouden? Lokerse Koudetechniek is uw ervaren en gecertificeerde specialist. Al jaren zijn wij van alle markten thuis in klimaat-, vries- en koelsystemen en klimaatbeheersing. Onze ervaren monteurs kunnen u van verschillende installaties voorzien, van een airco of warmtepomp aan huis tot bedrijfszekere vries- en koelinstallaties in bedrijfspanden. Wij beschikken over het F-Gassen bedrijfscertificaat en staan klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij voorzien u hierbij altijd van deskundig advies op maat. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar, zelfs wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Heeft u een specialist nodig voor het plaatsen of onderhouden van uw koelwerkbanken en meer? Neem dan vandaag nog contact op met Lokerse Koudetechniek.

Professionele koelwerkbanken en koelinstallaties

Lokerse Koudetechniek is onder meer gespecialiseerd in professionele koelwerkbanken en diverse andere koel- en vriesinstallaties. Koelwerkbanken zijn onmisbaar, vooral wanneer u werkt met voedselwaren die zo lang mogelijk vers moeten blijven. Met een werkoppervlak gekoppeld aan een koelruimte, kunt u snel en efficiënt te werk gaan, terwijl u tegelijkertijd voldoet aan wettelijke hygiëne-eisen. Onze gecertificeerde monteurs kunnen de volgende klimaatinstallaties voor u plaatsen, monteren, onderhouden en repareren:

  • Diverse koel- en vriesinstallaties
  • Airconditioning en luchtzuivering
  • IJsblokjesmachines
  • Koelvitrines, -toonbanken en -buffetten
  • Warmtepompen
  • Vries- en koelwerkbanken
  • Wandkoelingen

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Onze specialisten zijn gecertificeerd

Onze gecertificeerde specialisten bevoegd om koelinstallaties en koelwerkbanken te plaatsen, repareren en onderhouden. Sinds 2016 beschikken wij over het F-Gassen bedrijfscertificaat, waarmee wij vele werkzaamheden binnen de koude- en klimaattechniek kunnen uitvoeren. Laat uw koelwerkbanken regelmatig door ons onderhouden, en profiteer van verschillende voordelen op de lange termijn, zoals bijvoorbeeld lagere energiekosten en een langere levensduur van uw koelwerkbanken.

24-uurs service en deskundig advies op maat

Klanten van Lokerse Koudetechniek profiteren van onze 24/7 bereikbare storingsdienst en deskundig advies op maat. Ook voor andere hulpvragen rondom uw koelwerkbanken en andere koelinstallaties kunt u contact opnemen met onze experts. Wanneer u kiest voor nieuwe koelwerkbanken, dan begeleiden wij u hierbij van A tot Z, van de eerste ontwerpen tot nazorg aan uw koelinstallatie. Samen met u bespreken wij de klimaatoplossingen die het meest geschikt zijn voor uw werkruimte of bedrijfspand.

Uw koelwerkbanken direct laten plaatsen of onderhouden

Wilt u direct koelwerkbanken laten plaatsen, onderhouden of repareren binnen uw bedrijfsruimte? De gecertificeerde experts van Lokerse Koudetechniek staan voor u klaar. Onze ervaren monteurs staan 24 uur per dag klaar voor reparatie en onderhoud aan uw koelwerkbanken en andere klimaatinstallaties. Daarbij voorzien zij u graag van deskundig advies op maat. Stuur uw bericht naar info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons online contactformulier in, of bel ons via 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag beschikbaar.