Bellen
Mailen
Whatsapp

Koelvitrines

Koelvitrines

Heeft u in uw bedrijfspand of winkel koelvitrines nodig, en wilt u deze laten plaatsen door een gecertificeerde expert? Dan is Lokerse Koudetechniek hiervoor uw ervaren partner. Wij zijn al jaren thuis in de koel-, vries- en klimaattechniek en klimaatbeheersing. Onze monteurs voorzien u van verscheidene klimaatinstallaties installaties, van airco’s en warmtepompen aan huis tot bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties voor bedrijfshallen. Wij staan klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten en beschikken over het F-Gassen bedrijfscertificaat. Wij voorzien u altijd van deskundig advies op maat voor uw klimaatinstallaties. Heeft u een gecertificeerde expert nodig voor het plaatsen of onderhouden van uw koelvitrines, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met Lokerse Koudetechniek.

Kwaliteit koelvitrines en klimaatinstallaties

Lokerse Koudetechniek is uw specialist wanneer het gaat om koelvitrines en klimaatinstallaties van professionele kwaliteit. Een koelvitrine is onmisbaar wanneer u een (bedrijfs)kantine, horecagelegenheid of winkel beheert. Hiermee voldoet u aan wettelijke hygiëne-eisen. En met een representatieve koelruimte kunt u bovendien efficiënt te werk gaan in het presenteren en vershouden van uw voedselwaren. Behalve koelvitrines, kunnen onze monteurs ook de volgende klimaatinstallaties bij u plaatsen, onderhouden en repareren:

  • Diverse koel- en vriesinstallaties
  • Vries- en koelwerkbanken
  • Wandkoelingen
  • Airconditioning en luchtzuivering
  • Koelvitrines, -toonbanken en -buffetten
  • Warmtepompen
  • IJsblokjesmachines

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Koelvitrines van onze monteurs

Uw koelvitrines en andere klimaatinstallaties worden geplaatst en onderhouden door onze gecertificeerde monteurs. Wij beschikken sinds 2016 over het F-Gassen bedrijfscertificaat, waarmee wij vele werkzaamheden binnen de klimaattechniek kunnen uitvoeren. Laat u het onderhoud van uw koelvitrines aan ons over, dan profiteert u bovendien van vele voordelen, zoals lagere energiekosten en een langere levensduur van uw koelvitrines.

24/7 storingsdienst en advies op maat

Klanten van Lokerse Koudetechniek profiteren van onze 24/7 storingsdienst, en van deskundig advies op maat. Onze experts beantwoorden al uw hulpvragen rondom uw koelvitrines en andere klimaatinstallaties. Laat u nieuwe koelvitrines plaatsen, dan staan wij u bij van A tot Z, van de eerste ontwerpen tot nazorg en preventief onderhoud. Samen met u bespreken wij de klimaatoplossingen die het beste bij u en uw bedrijf passen.

Direct contact met uw specialist in koelvitrines

Wilt u graag direct een specialist inschakelen voor plaatsing en onderhoud aan uw koelvitrines? Neem dan contact op met Lokerse Koudetechniek. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs staan voor u klaar en voorzien u van deskundig advies op maat. Bij storing staan wij 24 uur per dag klaar voor reparatie en onderhoud aan uw koelvitrines en andere klimaatinstallaties. Stuur ons uw bericht via info@lokersekoudetechniek.nl, of vul ons online contactformulier in. Ook kunt u bellen naar 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.