Bellen
Mailen
Whatsapp

Koeltoonbanken

Koeltoonbanken

Wilt u in uw winkel of bedrijfspand koeltoonbanken laten plaatsen, repareren of onderhouden door een expert? Dan is Lokerse Koudetechniek uw ervaren en gecertificeerde partner. Wij zijn al jaren thuis in de koel-, vries- en klimaattechniek en klimaatbeheersing. Onze monteurs voorzien u van diverse installaties, van een warmtepomp of airco aan huis tot bedrijfszekere vries- en koelinstallaties voor bedrijfshallen. Wij beschikken over het F-Gassen bedrijfscertificaat en staan klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Hierbij voorzien wij u altijd van professioneel en deskundig advies op maat. Onze storingsdienst is 24 uur per dag beschikbaar, ook wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Heeft u een expert nodig voor het plaatsen of onderhouden van uw koelwerkbanken, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met Lokerse Koudetechniek.

Professionele koeltoonbanken en klimaatinstallaties

Voor kwalitatieve en professionele koeltoonbanken en andere klimaatinstallaties is Lokerse Koudetechniek uw expert. Koeltoonbanken zijn onmisbaar wanneer u een winkel, bedrijfskantine of horecagelegenheid beheert. Met een koelruimte die tegelijkertijd dient als vitrine, kunt u snel en efficiënt te werk gaan in het presenteren en bereiden van uw voedselwaren. Tegelijkertijd kunt u hierbij voldoen aan wettelijke hygiëne-eisen. Onze gecertificeerde monteurs kunnen behalve koeltoonbanken ook de volgende klimaatinstallaties plaatsen, repareren en onderhouden:

  • Diverse koel- en vriesinstallaties
  • Vries- en koelwerkbanken
  • Airconditioning en luchtzuivering
  • Koeltoonbanken, -vitrines en -buffetten
  • Warmtepompen
  • Wandkoelingen
  • IJsblokjesmachines

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Uw koeltoonbanken goed onderhouden

Al uw koeltoonbanken worden geplaatst, geïnstalleerd en onderhouden door onze gecertificeerde monteurs. Sinds 2016 beschikken wij over het F-Gassen bedrijfscertificaat, waarmee wij bevoegd zijn tot vele werkzaamheden binnen de klimaattechniek. U profiteert bovendien van vele voordelen wanneer u uw koeltoonbanken door ons laat onderhouden, waaronder lagere energiekosten en een langere levensduur van uw koelwerkbanken.

24-uurs storingsdienst en advies op maat

Als klant van Lokerse Koudetechniek profiteert u van onze 24-uurs storingsdienst, en ontvangt u altijd deskundig advies op maat. U kunt contact opnemen met onze experts voor al uw hulpvragen rondom uw koeltoonbanken en andere klimaatinstallaties. Kiest u voor nieuwe koeltoonbanken, dan begeleiden wij u hierbij van A tot Z, van de eerste adviezen tot nazorg en onderhoud aan uw installatie. Samen met u bekijken wij de klimaatoplossingen die het best passen bij uw bedrijfspand.

Direct koeltoonbanken laten plaatsen of onderhouden

Wilt u ook graag direct nieuwe koeltoonbanken laten plaatsen of onderhouden, neem dan contact op met Lokerse Koudetechniek. Onze ervaren en gecertificeerde experts voorzien u graag van deskundig advies op maat. Ook staan zij 24 uur per dag klaar voor reparatie en onderhoud aan uw koeltoonbanken en andere klimaatinstallaties. Stuur ons uw bericht via info@lokersekoudetechniek.nl, of vul ons online contactformulier in. Ook kunt u bellen naar 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag beschikbaar.