Bellen
Mailen
Whatsapp

Koeltechniek Middelburg

Uw koeltechniek specialist in Middelburg en omgeving

Bent u op zoek naar een koeltechniek specialist in Middelburg voor uw woning of bedrijfspand? Schakel dan Lokerse Koudetechniek in als uw ervaren en gecertificeerde partner. Wij zijn van alle markten thuis in de koeltechniek, vriestechniek, klimaattechniek en klimaatbeheersing. Diverse soorten installaties binnen de koeltechniek kunnen wij in Middelburg ontwerpen, bouwen, onderhouden en repareren. Onze ervaren monteurs staan hierbij voor u klaar met professioneel en deskundig advies op maat. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, zelfs wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Wilt u een allround koeltechniek expert vinden in Middelburg, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met Lokerse Koudetechniek.

Uw allround koeltechniek expert

Onze ervaren monteurs zijn al jaren thuis binnen de diverse takken van de koeltechniek, waaronder verschillende koel-, vries- en klimaatsystemen. Van een airco of warmtepomp aan huis tot bedrijfszekere vries- en koeling installaties voor bedrijfspanden. U kunt het plaatsen, monteren, repareren en onderhouden van de volgende koeling installaties in Middelburg aan ons overlaten:

 • Koel- en vrieskasten
 • Koel- en vriescellen
 • Airconditioning
 • Koel- en vrieswerkbanken
 • Wandkoeling
 • Koeltoonbanken, -vitrines en -buffetten
 • IJsblokjesmachines

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Gecertificeerd specialist in koeltechniek

De monteurs van Lokerse Koudetechniek zijn gecertificeerd en breed gespecialiseerd in koeltechniek, vriestechniek en klimaattechniek. Wij beschikken sinds 2016 eveneens over het F-Gassen bedrijfscertificaat, waarmee wij alle werkzaamheden rondom koeltechniek in Middelburg mogen uitvoeren, van het bouwen en monteren tot reparatie en onderhoud. Uw woon- of werkruimte is bij onze koeltechniek specialisten altijd in goede handen.

Koeltechniek voor particulieren en bedrijven in Middelburg

Onze koeltechniek experts staan in Middelburg klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Of u nu een winkel heeft, een loods, een kantoorpand of een bedrijfshal – onze ervaren monteurs krijgen iedere ruimte op de juiste temperatuur. Dit kunnen wij realiseren voor bijvoorbeeld de volgende ruimtes:

 • Woon-, werk en kantoorruimtes
 • (Bedrijfs)kantines
 • Groothandel & opslag
 • Food en non-food retail
 • Serverruimtes

Professioneel advies en onderhoud aan uw koelinstallatie

Als klant van Lokerse Koudetechniek profiteert u altijd van professioneel advies en een uitstekende onderhoudsservice aan uw koelinstallatie. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, ook wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Heeft uw woning of bedrijfspand in Middelburg een nieuwe koelinstallatie nodig? Onze koeltechniek experts staan u bij van A tot Z, van de eerste adviezen tot preventief onderhoud aan uw koelinstallatie.

Direct contact met uw koeltechniek expert in Middelburg

Wilt u ook graag een koelinstallatie laten aanleggen, neem dan direct contact op met uw koeltechniek expert in Middelburg. Lokerse Koudetechniek voorziet u van professioneel en deskundig advies. Onze gecertificeerde monteurs voeren alle gewenste werkzaamheden rondom de koeltechniek voor u of uw bedrijf uit. Stuur uw bericht via info@lokersekoudetechniek.nl, of vul ons contactformulier in op de website. Ook kunt u bellen naar 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, ook wanneer u nog geen klant bij ons bent.