Bellen
Mailen
Whatsapp

Koeltechniek Goes

Uw koeltechniek specialist in Goes en omgeving

Wilt u graag een koelinstallatie laten plaatsen en heeft u hiervoor een koeltechniek specialist in Goes nodig? Dan is Lokerse Koudetechniek uw ervaren en gecertificeerde partner. Wij zijn van alle markten thuis in de koeltechniek, klimaatbeheersing en klimaattechniek. Wij kunnen deze koeling installaties overal in Goes ontwerpen, plaatsen, repareren en onderhouden. Onze ervaren monteurs voorzien u hierbij altijd van deskundig en professioneel advies op maat. U kunt 24 uur per dag gebruikmaken van onze storingsdienst, ook als u (nog) geen klant bij ons bent. Bent u op zoek naar een allround koeltechniek expert in Goes? Neem dan vandaag nog contact op met Lokerse Koudetechniek.

Al jaren thuis in koeltechniek

Al jaren zijn onze ervaren monteurs thuis binnen diverse gebieden in de koeltechniek, waaronder diverse koel-, vries- en klimaatsystemen. Van een warmtepomp of airco systeem aan huis tot bedrijfszekere vries- en koeling installaties voor bedrijfshallen. Zo kunt u het plaatsen, monteren, onderhouden en repareren van de volgende koeling installaties in Goes aan ons overlaten:

 • Koel- en vrieskasten
 • Airconditioning
 • Koel- en vriescellen
 • Wandkoeling
 • Koeltoonbanken, -vitrines en -buffetten
 • IJsblokjesmachines
 • Koel- en vrieswerkbanken

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Wij zijn gecertificeerd in koeltechniek

Bij Lokerse Koudetechniek zijn wij breed gespecialiseerd in koeltechniek, klimaattechniek en vriestechniek. Onze monteurs zijn gecertificeerd, en als bedrijf beschikken wij sinds 2016 eveneens over het F-Gassen bedrijfscertificaat. Hiermee kunnen wij nieuwe koeling installaties in Goes bouwen, onderhouden en repareren. Bij onze koeltechniek specialisten zijn uw zorgen altijd in goede handen.

Uw koeltechniek expert voor bedrijven in Goes

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven in Goes staan onze koeltechniek experts klaar. Of u nu een winkel, loods of kantoorpand heeft: onze ervaren monteurs krijgen met gemak uw koeling of binnenruimte op de juiste temperatuur. Dit kunnen wij realiseren voor bijvoorbeeld de volgende ruimtes:

 • Woon-, werk en kantoorruimtes
 • (Bedrijfs)kantines
 • Food en non-food retail
 • Serverruimtes
 • Groothandel & opslag

Advies en onderhoudsservice voor uw koeling

Klanten van Lokerse Koudetechniek profiteren altijd van een uitstekende onderhoudsservice en deskundig advies voor iedere koeling. U kunt onze storingsdienst 24 uur per dag bereiken, ook wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Is uw woning of bedrijfspand in Goes toe aan een nieuwe koelinstallatie? Onze koeltechniek experts begeleiden u hierbij van A tot Z, van het eerste advies tot preventief onderhoud aan uw koeling.

Direct uw koeltechniek expert inschakelen in Goes

Heeft u een koelinstallatie nodig, en wilt u hiervoor direct een koeltechniek expert inschakelen in Goes? Neem dan contact op met Lokerse Koudetechniek en profiteer van deskundig advies. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs kunnen iedere koeling voor u plaatsen, repareren en onderhouden. Stuur ons een bericht via info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons contactformulier in op de website, of bel naar 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, ook wanneer u nog geen klant bij ons bent.