Bellen
Mailen
Whatsapp

Koeling Zeeland

Uw gecertificeerde koeltechniek expert in Zeeland

Heeft uw woning of bedrijfspand een koelinstallatie nodig in Zeeland, dan is Lokerse Koudetechniek uw gecertificeerde koeltechniek expert. Al jaren zijn wij van alle markten thuis in de koeltechniek, klimaattechniek en klimaatbeheersing. Deze koeling installaties kunnen wij ontwerpen, plaatsen, onderhouden en repareren. Hierbij voorzien onze ervaren monteurs u altijd van professioneel en deskundig advies op maat. Ook kunt u 24 uur per dag gebruikmaken van onze storingsdienst, zelfs wanneer u (nog) geen klant van ons bent. Heeft u een allround koeltechniek expert nodig in Zeeland, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met Lokerse Koudetechniek.

Koel-, vries- en klimaatsystemen

Ons bedrijf is breed gespecialiseerd binnen diverse gebieden in de koeltechniek, waaronder koel-, vries- en klimaatsystemen. Van een airco of warmtepomp aan huis tot bedrijfszekere vries- en koeling installaties. U kunt bij ons terecht voor het laten plaatsen, monteren, repareren en onderhouden van de volgende koeling installaties in Zeeland:

 • Koel- en vriescellen
 • Wandkoeling
 • Koeltoonbanken, -vitrines en -buffetten
 • IJsblokjesmachines
 • Koel- en vrieswerkbanken
 • Koel- en vrieskasten
 • Airconditioning

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Gecertificeerd in koeltechniek

De monteurs van Lokerse Koudetechniek zijn gecertificeerd en ervaren in de klimaat-, vries- en koeltechniek. Sinds 2016 beschikt ons bedrijf eveneens over het F-Gassen bedrijfscertificaat. Hiermee kunnen wij nieuwe koeling installaties in Zeeland bouwen, repareren en onderhouden. Bij de koeltechniek experts van Lokerse Koudetechniek zijn al uw zorgen in goede en ervaren handen.

Koeltechniek specialisten voor ieder bedrijf in Zeeland

Onze koeltechniek specialisten staan klaar voor ieder bedrijf in Zeeland. Of u nu een kleine winkel heeft of een loods, een kantoor of een bedrijvenpand – onze monteurs krijgen iedere ruimte en koeling op de juiste temperatuur. Wij kunnen dit bijvoorbeeld voor de volgende ruimtes in Zeeland:

 • Woon-, werk en kantoorruimtes
 • (Bedrijfs)kantines
 • Groothandel & opslag
 • Food en non-food retail
 • Serverruimtes

Onderhoud, service en advies over uw koeling

Als klant van Lokerse Koudetechniek profiteert u van uitstekend onderhoud, service en deskundig advies over uw koeling in Zeeland. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, zelfs wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Heeft u een nieuwe koelinstallatie nodig in uw winkel of bedrijfspand in Zeeland? Dan begeleiden onze koeltechniek specialisten u tot in de puntjes, van de eerste schetsen tot nazorg en preventief onderhoud aan uw koeling.

Direct contact met uw koeltechniek expert in Zeeland

Bent u op zoek naar een koeltechniek expert in Zeeland, neem dan direct contact op met Lokerse Koudetechniek voor deskundig advies. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs staan klaar om uw koeling te plaatsen, onderhouden en repareren. Stuur ons een bericht via info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons contactformulier in op de website, of bel naar 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, ook wanneer u nog geen klant bij ons bent.