Bellen
Mailen
Whatsapp

Koelcellen

Koelcellen

Heeft uw bedrijfspand één of meer nieuwe koelcellen nodig, en zoekt u hiervoor een koeltechniek specialist? Lokerse Koudetechniek is uw ervaren en gecertificeerde partner. Wij zijn breed gespecialiseerd in klimaat-, vries- en koeltechniek en klimaatbeheersing. Van airco’s en warmtepompen aan huis tot bedrijfszekere vries- en koelcellen, onze ervaren monteurs zijn bedreven in alle werkzaamheden rondom koeltechniek. Als bedrijf staan wij klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten en beschikken sinds 2016 over het F-Gassen bedrijfscertificaat. Onze storingsdienst is 24 uur per dag beschikbaar, ook wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Heeft u een specialist nodig op het gebied van koelcellen, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met Lokerse Koudetechniek.

Koelcellen zijn onmisbaar voor uw bedrijf

Is uw bedrijf actief in de horeca-, catering- of levensmiddelensector, dan zijn één of meer koelcellen in uw bedrijfspand onmisbaar. Maar ook wanneer u te maken heeft met een bedrijfskeuken of -kantine heeft u een goede koelinstallatie nodig. Een gekoelde ruimte biedt plaats aan al uw voedselwaren, die dankzij de lage temperaturen langer goed blijven en minder snel uitdrogen. Zo bent u er zeker van dat u aan de hygiënische normen voldoet, die vaak wettelijk zijn vastgelegd. Wanneer u uw goed werkende en goed onderhouden koelcellen in gebruik neemt, profiteert u van de volgende voordelen:

 • Lange levensduur van uw koelinstallatie
 • Hoge productiviteit
 • Minder ongewenste stilstand
 • Lagere energiekosten
 • U voldoet aan wettelijke verplichtingen

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Deskundig advies en onderhoud aan uw koelcellen

Als klant profiteert u altijd van deskundig advies en uitstekend onderhoud aan uw koelcellen. Maar ook bij al uw andere vragen op het gebied van koel- en klimaattechniek staan onze specialisten voor u klaar. Onze storingsdienst is 24/7 beschikbaar, zelfs wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Wilt u graag nieuwe koelcellen laten plaatsen? Onze ervaren en gecertificeerde experts begeleiden u hierbij van A tot Z, van de eerste ontwerpen van uw installatie tot preventief onderhoud in de toekomst.

Onze overige klimaattechniek diensten

Behalve voor koelcellen voor uw bedrijfspand, kunt u bij Lokerse Koudetechniek ook terecht voor onze overige klimaattechniek diensten. Zo kunnen onze gecertificeerde koeltechniek experts ook de volgende klimaatinstallaties voor u plaatsen, monteren, onderhouden en repareren:

 • Diverse koel- en vriesinstallaties
 • Airconditioning en luchtzuivering
 • Koel- en vrieswerkbanken
 • Wandkoelingen
 • Koelvitrines, -toonbanken en -buffetten
 • IJsblokjesmachines
 • Warmtepompen

Direct contact met uw koeltechniek expert

Wilt u direct nieuwe koelcellen laten plaatsen in uw bedrijfspand, een storing verhelpen of onderhoud laten plegen? Neem dan contact op met Lokerse Koudetechniek, uw koeltechniek expert. Wij leveren altijd professioneel en deskundig advies op maat en staan 24/7 klaar voor onderhoud aan uw koelcellen. Stuur een bericht naar info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons contactformulier in op de website, of bel ons via 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.