Bellen
Mailen
Whatsapp

Koelcel Zeeland

Uw koelcel specialist in Zeeland

Heeft uw bedrijfspand in Zeeland een nieuwe koelcel nodig, en zoekt u hiervoor een ervaren koeltechniek specialist? Dan is Lokerse Koudetechniek uw gecertificeerde expert. Wij zijn breed gespecialiseerd in klimaat-, vries- en koeltechniek en klimaatbeheersing. Onze ervaren monteurs voorzien u van diverse installaties, van warmtepompen en airco’s aan huis tot bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties in bedrijfshallen. Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven, en beschikken sinds 2016 over het F-Gassen bedrijfscertificaat. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, ook als u (nog) geen klant bij ons bent. Heeft u een koelcel specialist nodig in Zeeland, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met Lokerse Koudetechniek.

Een koelcel is onmisbaar

Is uw bedrijf in Zeeland werkzaam in de catering-, horeca of levensmiddelensector? Dan is een koelcel in uw pand absoluut onmisbaar. En ook wanneer u te maken heeft met een bedrijfskantine of -keuken, heeft u een koelinstallatie van kwaliteit nodig. Een koelcel biedt voldoende plaats aan uw voedselwaren, die dankzij de lage temperaturen langer goed blijven en minder snel uitdrogen. Hierdoor voldoet u ook aan wettelijke hygiƫnische normen. Neemt u een goed werkende en goed onderhouden koelcel in gebruik in Zeeland, dan profiteert u van de volgende voordelen:

 • Hoge productiviteit
 • Lange levensduur van uw koelinstallatie
 • Lagere energiekosten
 • Minder ongewenste stilstand
 • U voldoet aan wettelijke verplichtingen

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Deskundig advies en onderhoud aan uw koelcel

Als klant profiteert u altijd van deskundig advies en uitstekend onderhoud aan uw koelcel in Zeeland. Maar ook voor al uw andere behoeften op het gebied van klimaat- en koeltechniek staan onze specialisten klaar. Onze storingsdienst is 24/7 bereikbaar, ook wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Heeft uw bedrijfspand een nieuwe koelcel nodig in Zeeland, dan begeleiden onze ervaren experts u hierbij van A tot Z, van de eerste schetsen tot preventief onderhoud.

Onze overige klimaattechniek diensten in Zeeland

Behalve voor een koelcel in uw bedrijfspand in Zeeland, kunt u bij Lokerse Koudetechniek ook terecht voor diverse andere klimaattechniek diensten. Onze gecertificeerde experts kunnen ook de volgende klimaatinstallaties voor u plaatsen, repareren en onderhouden:

 • Airconditioning en luchtzuivering
 • Diverse koel- en vriesinstallaties
 • Koelvitrines, -toonbanken en -buffetten
 • Koel- en vrieswerkbanken
 • Wandkoelingen
 • IJsblokjesmachines
 • Warmtepompen

Direct een koelcel laten plaatsen of repareren in Zeeland?

Wilt u ook direct een koelcel laten plaatsen in Zeeland, of deze laten repareren of onderhouden? Neem dan contact op met Lokerse Koudetechniek, uw ervaren en gecertificeerde koeltechniek expert. Onze monteurs leveren deskundig advies op maat en staan 24/7 klaar voor onderhoud aan uw koelcel. Stuur een bericht naar info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons contactformulier in op de website, of bel ons via 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.