Bellen
Mailen
Whatsapp

Klimaattechniek

Klimaattechniek

Wilt u graag het klimaat thuis of in uw bedrijfspand goed kunnen beheren? Dan is Lokerse Koudetechniek uw specialist in klimaattechniek. Al jaren zijn wij van alle markten thuis in de klimaattechniek, van airco’s en warmtepompen aan huis tot bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties in grote bedrijfspanden. Onze monteurs zijn gecertificeerd om al deze installaties te plaatsen, monteren, repareren en onderhouden. Daarnaast zijn wij ook uw specialist in warmtetechniek en gasloze verwarming. Wij voorzien u graag van deskundig advies op maat, en u kunt altijd gebruikmaken van onze 24-uurs storingsdienst. Dit kan ook als u (nog) geen klant van ons bent. Wat u ook nodig heeft aan huis of in uw bedrijfspand, Lokerse Koudetechniek is uw specialist in klimaattechniek en helpt u graag verder.

Airconditioning en klimaattechniek

Wilt u meer frisse lucht in uw woon- of werkruimte tijdens warme dagen? En wist u dat onze airco’s ook kunnen verwarmen? Dan installeert Lokerse Koudetechniek ook uw airconditioning. Van een airco in huis tot een klimaatsysteem voor grote bedrijfspanden, onze klimaattechniek experts installeren het allemaal voor u. En behalve van frisse lucht kunnen wij uw ruimtes ook voorzien van een luchtfiltersysteem, waarmee u de luchtkwaliteit binnen verbetert. Zo bent u met onze experts in klimaattechniek altijd verzekerd van zowel frisse als schone lucht.

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Deskundig advies in klimaattechniek

Als klant profiteert u van service, deskundig advies en onderhoud op vrijwel ieder gebied binnen de klimaattechniek. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, zelfs wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Verder beschikt Lokerse Koudetechniek sinds 2016 over het F-Gassen bedrijfscertificaat, waarmee wij installaties mogen bouwen, repareren en onderhouden. Wilt u graag een klimaatinstallatie laten plaatsen in uw woning of bedrijfspand? Dan begeleiden onze gecertificeerde experts u van A tot Z, van advies en de eerste schetsen tot nazorg en (preventief) onderhoud.

Direct contact met uw klimaattechniek expert

Wilt u graag airconditioning, een klimaatsysteem of een koel- of vriesinstallatie? Neem dan direct contact op met Lokerse Koudetechniek. Wij leveren deskundig advies, onderhoud en service op maat op het gebied van klimaattechniek en meer. Stuur een bericht naar info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons contactformulier in, of bel naar 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.