Bellen
Mailen
Whatsapp

Klimaatbeheersing

Klimaatbeheersing

Wilt u graag genieten van een goede klimaatbeheersing in uw huis of in uw bedrijfspand? Dan is Lokerse Koudetechniek uw ervaren partner. Al jaren zijn wij thuis op het gebied van klimaatbeheersing. Van airco’s en warmtesystemen aan huis tot bedrijfszekere klimaat-, koel- en vriesinstallaties in winkels en bedrijfshallen. Onze monteurs zijn gecertificeerd om verschillende soorten installaties te plaatsen, monteren, onderhouden en repareren. Wij voorzien u ten allen tijde van deskundig advies op maat, en u kunt gebruikmaken van onze 24-uurs storingsdienst. Dit kan ook wanneer u (nog) geen klant van ons bent. Welke oplossing u ook zoekt voor uw woning of bedrijfspand, Lokerse Koudetechniek helpt u graag verder als uw expert in klimaatbeheersing.

Waarom gaan voor een goede klimaatbeheersing?

Een goede klimaatbeheersing gaat over meer dan het beheersen van de temperatuur. Een klimaatsysteem voor binnen kan niet alleen de lucht koelen of verwarmen, maar deze ook goed ventileren en zuiveren. Zo kunt u de lucht gezond houden in al uw binnenruimtes. Bovendien zijn de meeste moderne installaties voor klimaatbeheersing ook nog eens energiezuinig en duurzaam. Kortom, van een goede klimaatbeheersing in uw woning of bedrijfspand u profiteert altijd op diverse manieren.

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Klimaatbeheersing middels verschillende technieken

De klimaatbeheersing experts van Lokerse Koudetechniek zijn bekwaam in de installatie van verschillende klimaattechnieken. U kunt bij ons terecht voor het laten plaatsen, monteren, onderhouden en repareren van de volgende installaties:

  • Koel- en vriesinstallaties
  • Airconditioning en luchtzuivering
  • Wandkoeling
  • Koel- en vrieswerkbanken
  • IJsblokjesmachines
  • Koelvitrines, -toonbanken en -buffetten
  • Warmtepompen

Profiteer van deskundig advies in klimaatbeheersing

Bent u klant bij Lokerse Koudetechniek, dan profiteert u altijd van deskundig advies en onderhoud op het gebied van klimaatbeheersing. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, ook als u (nog) geen klant bij ons bent. Wij beschikken sinds februari 2016 over het F-gassen bedrijfscertificaat, waarmee wij diverse (koel)installaties mogen bouwen, onderhouden en repareren. Wilt u graag een goed systeem voor klimaatbeheersing laten installeren aan huis of in uw bedrijf? Dan staan onze gecertificeerde experts u bij van de eerste adviezen tot nazorg en preventief onderhoud.

Direct contact met uw klimaatbeheersing expert

Wilt u ook graag uw woning of bedrijfspand optimaliseren met klimaatbeheersing van kwaliteit? Neem dan direct contact op met uw expert bij Lokerse Koudetechniek. Wij leveren deskundig advies op maat, preventief onderhoud en verdere service op het gebied van klimaatbeheersing. Stuur uw bericht naar info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons contactformulier in op de website, of bel naar 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.