Bellen
Mailen
Whatsapp

Airconditioning

Airconditioning | Airco | Aircotechniek

Bent u op zoek naar een expert in aircotechniek voor uw (nieuwe) airconditioning? Dan is Lokerse Koudetechniek uw ervaren en betrouwbare partner. Al jaren zijn wij breed gespecialiseerd in aircotechniek, koudetechniek en klimaatbeheersing. Van het installeren van airconditioning en warmtepompen bij u thuis tot bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties in bedrijfspanden. Wij zijn gecertificeerd om deze installaties te plaatsen, monteren, repareren en onderhouden. Wij voorzien u daarbij altijd van deskundig advies op maat en bieden een 24-uurs storingsdienst, ook wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Wat u ook nodig heeft aan airco of klimaatbeheersing systemen, neem gerust contact op met de aircotechniek experts van Lokerse Koudetechniek, en wij helpen u verder.

Installatie en onderhoud aan uw airconditioning

Voor de installatie en het onderhoud aan uw airconditioning kunt u terecht bij de airco experts van Lokerse Koudetechniek. Of u nu een beter binnenklimaat wilt voor in huis of uw kantoorpand of bedrijfshal, wij regelen dit voor u van A tot Z. En niet alleen kunnen wij uw binnenruimtes voorzien van frisse lucht, ook kunnen wij uw airco voorzien van verschillende luchtfiltersystemen. Zo bent u met onze airconditioning systemen verzekerd van zowel frisse als schone lucht van hoge kwaliteit.

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Waarom kiezen voor airco?

Wilt u een goede klimaatbeheersing voor uw woonruimte of bedrijfspand, dan kunt u gerust kiezen voor een airco installatie. Met een airconditioning profiteert u van de volgende voordelen:

  • Airconditioning koelt of verwarmt uw ruimte
  • Airconditioning zorgt voor ventilatie en zuivering van de lucht
  • Airconditioning systemen zijn energiezuinig en duurzaam

Airconditioning voor uw woning of bedrijfspand

Onze airconditioning experts staan voor u klaar, of u nu uw woning of uw bedrijfspand wilt voorzien van airco. Van woning tot wooncomplex en van winkelruimte tot bedrijfshal – onze airconditioning specialisten krijgen iedere ruimte op de juiste temperatuur.

Advies, onderhoud en service aan uw airco

Als klant profiteert u bij Lokerse Koudetechniek van deskundig advies, onderhoud en service op het gebied van airconditioning en klimaatbeheersing. Onze storingsdienst kunt u 24 uur per dag bereiken, ook wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Sinds 2016 beschikken wij over het F-Gassen bedrijfscertificaat, waarmee wij diverse airconditioning installaties mogen bouwen, onderhouden en repareren. Wilt u graag een airco laten plaatsen in uw woning of bedrijfspand? Onze experts in aircotechniek begeleiden u van begin tot eind, van het eerste advies tot nazorg en (preventief) onderhoud.

Direct contact opnemen met uw airco expert

Direct een nieuwe airco laten aanleggen of uw airco laten repareren door een aircotechniek expert? Neem dan contact met op met Lokerse Koudetechniek voor deskundig advies over uw airconditioning mogelijkheden. Stuur een bericht naar info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons contactformulier in op de website, of bel naar 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.