Bellen
Mailen
Whatsapp

Airco Zeeland

Uw airco expert in Zeeland

Bent u op zoek naar een airco expert voor uw woning of bedrijfspand in Zeeland? Dan is Lokerse Koudetechniek uw ervaren en gecertificeerde partner. Wij zijn breed gespecialiseerd in klimaattechniek, koudetechniek en klimaatbeheersing. Van het installeren van airco- en warmtepomp systemen aan huis tot bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties voor bedrijfspanden. Uw airco installatie in Zeeland kunnen wij plaatsen, monteren, repareren en onderhouden. Wij voorzien u altijd van deskundig advies op maat, en u kunt gebruik maken van onze storingsdienst, ook wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Heeft u een airco expert nodig in Zeeland, neem dan contact op met Lokerse Koudetechniek, en wij helpen u verder.

Installatie en onderhoud aan uw airco in Zeeland

Voor het plaatsen en onderhouden van uw airco in Zeeland, kunt u altijd terecht bij de experts van Lokerse Koudetechniek. Of u nu een beter binnenklimaat wilt, of gewoon koelte wilt zoeken op warme dagen, wij adviseren u over de beste oplossing voor uw woon- of werkruimte. Wij regelen alles van A tot Z, van de eerste schetsen tot nazorg in de vorm van preventief onderhoud. En behalve van frisse lucht, kunnen wij uw airco in Zeeland ook voorzien van diverse luchtfiltersystemen om de lucht te zuiveren. Zo bent u met onze airco systemen altijd verzekerd van frisse lucht.

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Waarom kiezen voor een airco?

Heeft u behoefte aan een goede klimaatbeheersing in uw woning of bedrijfspand in Zeeland, kies dan voor een airco. Als klant van Lokerse Koudetechniek profiteert u van deskundig advies en een uitgebreide onderhoudsservice aan uw airco in Zeeland. Gaat u voor een airconditioning installatie, dan profiteert u van diverse voordelen:

  • Een airco kan uw ruimte koelen of verwarmen
  • Airconditioning zorgt voor ventilatie en zuivering van de lucht
  • Airco systemen zijn energiezuinig en duurzaam

Airco installatie voor uw woning of bedrijf in Zeeland

Onze airco monteurs staan voor u klaar, of u nu uw woning of bedrijfspand in Zeeland wilt voorzien van een airconditioning installatie. Van woning tot wooncomplex en van winkelruimte tot bedrijfshal, onze experts krijgen iedere ruimte op de juiste temperatuur.

Uw eigen airco laten installeren in Zeeland

Wilt u ook graag uw eigen airco laten installeren in uw woning of bedrijfspand in Zeeland? Neem dan direct contact op met Lokerse Koudetechniek voor een deskundig advies over uw airconditioning mogelijkheden. U kunt een bericht sturen naar info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons contactformulier in op de website, of bel naar 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.