Bellen
Mailen
Whatsapp

Airco Vlissingen

Uw airco expert in Vlissingen

Wilt u graag een airco laten installeren in Vlissingen, en hiervoor een expert inschakelen? Dan kunt u gerust terecht bij Lokerse Koudetechniek. Wij zijn van alle markten thuis in de klimaattechniek, koudetechniek en klimaatbeheersing. Van het installeren van warmtepompen en airconditioning tot aan bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties voor bedrijfspanden. Onze monteurs zijn gecertificeerd en kunnen al uw airco installaties in Vlissingen plaatsen, repareren en onderhouden. Wij voorzien u daarbij altijd van deskundig advies op maat. Ook kunt u 24/7 bij onze storingsdienst terecht, ook wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Heeft u een airco expert nodig in Vlissingen, neem dan contact op met Lokerse Koudetechniek, en wij helpen u graag verder.

Airco installatie en onderhoud

Voor al uw behoeften op het gebied van airco installatie en onderhoud in Vlissingen, kunt u altijd terecht bij Lokerse Koudetechniek. Of u nu alleen verkoeling wenst op warme dagen, of graag een volledig beheerst binnenklimaat wilt, wij adviseren u over de meest geschikte oplossing. Wij regelen uw gehele proces van A tot Z, van de eerste schetsen tot nazorg in de vorm van preventief onderhoud. En behalve van frisse lucht, voorzien wij uw airco systeem in Vlissingen eventueel ook van een luchtfiltersysteem. Zo bent u met al onze airco installatie systemen altijd verzekerd van koele en frisse lucht.

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Waarom u kiest voor een airco

Wilt u graag een goede klimaatbeheersing in uw woning of bedrijfsruimte in Vlissingen, dan kiest u het beste voor een airco. Klanten van Lokerse Koudetechniek profiteren van deskundig advies en een goede onderhoudsservice aan uw airco in Vlissingen. Kiest u voor een airconditioning installatie, dan ervaart u de volgende voordelen:

  • Airco systemen zijn energiezuinig en duurzaam
  • Een airco kan uw ruimte koelen of verwarmen
  • Airconditioning zorgt voor ventilatie en zuivering van de lucht

Airco installaties voor woningen en bedrijven in Vlissingen

Onze airco monteurs leveren hun werk aan zowel woningen als bedrijven in Vlissingen. Wij voorzien al uw gewenste ruimtes van de juiste installaties, van woning tot woningcomplex en van winkel tot bedrijfshal. Met onze airco specialisten krijgt u iedere ruimte in Vlissingen op de juiste temperatuur.

Direct uw airco laten plaatsen in Vlissingen

Wilt u in uw woning of bedrijfspand in Vlissingen ook een airco laten plaatsen? Dan kunt u direct contact opnemen met Lokerse Koudetechniek. Wij bespreken alle mogelijkheden voor uw airco in Vlissingen en voorzien u van deskundig advies. Stuur uw bericht naar info@lokersekoudetechniek.nl, of vul ons contactformulier in op de website. U kunt ook bellen naar 06 2094 7733, waarop u onze storingsdienst 24 uur per dag kunt bereiken.