Bellen
Mailen
Whatsapp

Airco Sint-Annaland

Uw allround airco expert in Sint-Annaland en omgeving

Bent u op zoek naar een allround airco expert in Sint-Annaland en omgeving? Dan is Lokerse Koudetechniek uw ervaren partner. Wij zijn breed gespecialiseerd in klimaattechniek, klimaatbeheersing en koudetechniek. Onze gecertificeerde monteurs voorzien u van verschillende installaties, van airco’s en warmtepompen aan huis tot bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties in grote bedrijfspanden. Wij installeren, onderhouden en repareren uw airco in Sint-Annaland, en geven u daarbij deskundig en professioneel advies op maat. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, ook als u (nog) geen klant bij ons bent. Heeft u een ervaren airco expert in Sint-Annaland nodig voor uw woning of bedrijfspand, neem dan vandaag nog contact op met Lokerse Koudetechniek.

Installatie en onderhoud van uw airco

In Sint-Annaland en omgeving staan onze experts klaar voor de installatie en het onderhoud aan uw airco systeem. Zoekt u verkoeling tijdens de warme zomerdagen, of wilt u graag uw binnenklimaat optimaliseren? Lokerse Koudetechniek biedt u diverse oplossingen. Wij helpen u daarbij van A tot Z, van de eerste adviezen tot preventief onderhoud. Bovendien kunt u bij ons ook kiezen voor airco installaties met een luchtfiltersysteem, waarmee u altijd verzekerd bent van zowel koele als gezonde, schone lucht in huis.

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Waarom u kiest voor airconditioning

Wanneer u verkoeling zoekt of de luchtkwaliteit in uw binnenruimte wilt beheersen, kiest u het beste voor airconditioning. Als onze klant profiteert u altijd van deskundig en professioneel advies op maat. Bovendien geniet u bij ons ook van een uitstekende onderhoudsservice aan uw airco installaties in Sint-Annaland. Kiest u voor een airco, dan kiest u voor de volgende voordelen:

  • Een airco kan uw ruimte koelen of verwarmen
  • Airco systemen zijn energiezuinig en duurzaam
  • Airconditioning zorgt voor ventilatie en zuivering van de lucht

Voor uw woning of bedrijf in Sint-Annaland

Wij plaatsen en onderhouden al uw airco installaties in Sint-Annaland, zowel in uw woning als uw bedrijf. Van woning tot wooncomplex en van winkel tot bedrijfshal, onze specialisten voorzien al uw binnenruimtes van de juiste klimaatoplossingen. De monteurs van Lokerse Koudetechniek krijgen al uw woon- en bedrijfsruimtes in Sint-Annaland op de juiste temperatuur.

Direct contact met uw airco expert in Sint-Annaland

Zoekt u nog een airco expert in Sint-Annaland en omgeving, neem dan direct contact op met Lokerse Koudetechniek. Onze gecertificeerde experts staan voor u klaar met professioneel en deskundig advies op maat. Samen met u bekijken we de airco oplossingen die passen bij uw ruimte en uw wensen. Stuur uw bericht naar info@lokersekoudetechniek.nl, of vul ons contactformulier in op de website. Ook kunt u bellen naar 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.