Bellen
Mailen
Whatsapp

Airco 's-Gravenpolder

Uw allround airco specialist in ‘s-Gravenpolder

Heeft u een allround airco specialist nodig in uw woning of bedrijfspand in ‘s-Gravenpolder? Schakel dan Lokerse Koudetechniek in. Wij zijn uw ervaren en gecertificeerde specialist in klimaattechniek, klimaatbeheersing en koudetechniek. Onze monteurs voorzien u van diverse koelinstallaties, van een airco of warmtepomp aan huis tot bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties in grote bedrijfspanden. Wij hebben hiervoor alle expertise in huis, en voorzien u behalve van een airco in ‘s-Gravenpolder ook van deskundig advies op maat. U kunt onze storingsdienst 24 uur per dag bereiken, ook wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Bent u op zoek naar een allround airco specialist in ‘s-Gravenpolder en omstreken, neem dan vandaag nog contact op met Lokerse Koudetechniek.

Installatie en onderhoud aan uw airco

De klimaatexperts van Lokerse Koudetechniek installeren, repareren en onderhouden uw airco installatie in ‘s-Gravenpolder. Kiest u voor een klimaatinstallatie, dan begeleiden wij u van A tot Z, van de eerste adviezen tot reparatie en preventief onderhoud. Bovendien kunt u bij ons ook kiezen voor een airco installatie met een luchtfiltersysteem. Hiermee bent u altijd verzekerd van zowel een koel als een gezond binnenklimaat in uw binnenruimtes.

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Daarom kiest u voor een airco

Wilt u verkoeling zoeken tijdens warme zomerdagen, of uw gehele binnenklimaat op peil brengen? Dan kunt u het beste kiezen voor een airco. Zo zorgt u behalve voor de juiste temperatuur ook voor de juiste luchtvochtigheid en ventilatie. Als klant profiteert u bij ons altijd van professioneel en deskundig advies op maat, en van een uitstekende onderhoudsservice aan uw airco installatie in ‘s-Gravenpolder. Met een airco profiteert u ook van de volgende voordelen:

  • Airco systemen zijn energiezuinig en duurzaam
  • Airconditioning zorgt voor ventilatie en zuivering van de lucht
  • Een airco kan uw ruimte koelen of verwarmen

Voor uw woning of bedrijf in ‘s-Gravenpolder

Voor zowel woningen als bedrijven in ‘s-Gravenpolder staan wij klaar om uw airco installatie te plaatsen, onderhouden of repareren. Van woning tot wooncomplex en van winkel tot bedrijfshal, onze ervaren en gecertificeerde specialisten zorgen voor de juiste klimaatoplossing. Met gemak krijgen wij al uw woon- en winkelruimtes in ‘s-Gravenpolder op de juiste temperatuur.

Direct contact met uw airco specialist in ’s Gravenpolder

Bent u ook toe aan een koel en beheersbaar binnenklimaat, neem dan direct contact op met de airco specialisten van Lokerse Koudetechniek. Onze gecertificeerde experts voorzien u graag van deskundig advies op maat. Samen met u wordt gekeken naar de airco oplossingen die het best passen bij uw wensen. Stuur uw bericht naar info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons contactformulier in op onze website, of bel naar 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.