Bellen
Mailen
Whatsapp

Airco Oostburg

Uw ervaren airco expert in Oostburg

Bent u op zoek naar een ervaren airco expert in Oostburg en omgeving? Dan is Lokerse Koudetechniek uw specialist. Wij zijn van alle markten thuis in de klimaattechniek, koudetechniek en klimaatbeheersing. Onze gecertificeerde monteurs hebben alle benodigde expertise in huis, van een airco of warmtepomp aan huis tot bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties in bedrijfshallen. Voor uw airco in Oostburg voorzien wij u te allen tijde van professioneel en deskundig advies op maat. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, ook wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Dus heeft u een airco expert nodig in Oostburg en omgeving, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met Lokerse Koudetechniek.

Installatie en onderhoud van uw airco in Oostburg

De klimaatspecialisten van Lokerse Koudetechniek zorgen voor een kundige installatie, onderhoud en reparatie van uw airco in Oostburg. Gaat u voor onze klimaatinstallaties, dan begeleiden wij u van A tot Z, van het eerste advies tot preventief onderhoud. Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen voor een airco installatie met een luchtfiltersysteem. Hiermee bent u altijd verzekerd van zowel aangename temperaturen als van een uitstekend binnenklimaat in uw woon- of werkruimte in Oostburg.

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Waarom kiezen voor airconditioning?

Wilt u graag verkoeling tijdens warme zomerdagen, of uw binnenklimaat optimaliseren, dan kunt u het beste kiezen voor airconditioning. Met de juiste temperatuur en luchtvochtigheid maakt u uw binnenruimte weer compleet aangenaam. Al onze klanten profiteren altijd van professioneel en deskundig advies op maat, en van een uitstekende onderhoudsservice aan uw airco in Oostburg. Met een airco in uw woning of bedrijfspand profiteert u van enkele aangename voordelen:

  • Een airco kan uw ruimte koelen of verwarmen
  • Airco systemen zijn energiezuinig en duurzaam
  • Airconditioning zorgt voor ventilatie en zuivering van de lucht

Een nieuwe airco voor uw woning of bedrijfspand

Bent u toe aan een nieuwe airco in Oostburg voor uw woning of bedrijfspand? Lokerse Koudetechniek staat klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Van woning tot wooncomplex en van winkel tot bedrijfshal, wij zorgen voor de juiste klimaatoplossing. Onze monteurs krijgen al uw woon-, werk- of winkelruimtes in Oostburg op de juiste temperatuur.

Direct contact met uw airco specialist in Oostburg

Heeft u een airco specialist nodig in Oostburg, neem dan direct contact op met Lokerse Koudetechniek. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs helpen u graag verder met deskundig advies op maat. Samen met u bekijken we de airco oplossingen die het beste bij u en uw wensen passen. Stuur uw bericht naar info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons contactformulier in op de website, of bel naar 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.