Bellen
Mailen
Whatsapp

Airco Nieuwerkerk

Uw airco specialist in Nieuwerkerk en omstreken

Wilt u graag een airco aanschaffen in Nieuwerkerk, en hiervoor een specialist inschakelen? Lokerse Koudetechniek is hiervoor uw gecertificeerde specialist. Wij zijn van alle markten thuis in de klimaattechniek, klimaatbeheersing en koudetechniek. Onze ervaren monteurs hebben alle expertise in huis, van een airco of warmtepomp aan huis tot bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties in grote bedrijfspanden. Daarbij voorzien wij u altijd van professioneel en deskundig advies op maat voor uw airco in Nieuwerkerk. U kunt onze storingsdienst 24 uur per dag bereiken, zelfs wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Bent u nog op zoek naar een airco specialist in Nieuwerkerk en omgeving, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met Lokerse Koudetechniek.

Installatie en onderhoud aan uw airco

De klimaatexperts van Lokerse Koudetechniek installeren, repareren en onderhouden kundig uw airco in Nieuwerkerk. Kiest u voor onze klimaatinstallaties, dan begeleiden wij u van A tot Z, van de eerste adviezen tot preventief onderhoud. Ook kunt u bij ons kiezen voor een airco installatie met een luchtfiltersysteem. Daarmee bent u verzekerd van zowel een aangename temperatuur als van een gezond binnenklimaat in uw woon- of werkruimte in Nieuwerkerk.

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

De voordelen van airconditioning

Het plaatsen van een airconditioning brengt een aantal voordelen met zich mee. Of u nu enkel verkoeling zoekt tijdens de warmste dagen, of uw gehele binnenklimaat wilt optimaliseren, uw ruimte knapt er geheid van op. Als klant profiteert u bij ons altijd van professioneel en deskundig advies op maat, alsook van een uitstekende onderhoudsservice aan uw airco in Nieuwerkerk. Met een airco aan huis of kantoor profiteert u van de volgende voordelen:

  • Een airco kan uw ruimte koelen of verwarmen
  • Airconditioning zorgt voor ventilatie en zuivering van de lucht
  • Airco systemen zijn energiezuinig en duurzaam

Uw airco expert voor particulieren en bedrijven

Lokerse Koudetechniek is uw airco expert in Nieuwerkerk, voor zowel particulieren als bedrijven. Van woningen tot wooncomplexen en van winkels tot bedrijfshallen, onze specialisten zorgen altijd voor de juiste klimaatoplossing. Zij krijgen met gemak al uw woon- en winkelruimtes in Nieuwerkerk op de juiste temperatuur.

Direct uw airco laten plaatsen in Nieuwerkerk

Wilt u ook graag een nieuwe airco laten plaatsen in Nieuwerkerk? Neem dan direct contact op met Lokerse Koudetechniek. Onze ervaren en gecertificeerde specialisten voorzien u graag van deskundig advies op maat. Samen met u bespreken we de airco oplossingen die het best bij uw wensen passen. Neem contact op door een bericht te sturen naar info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons contactformulier in op onze website, of bel naar 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.