Bellen
Mailen
Whatsapp

Airco Kapelle

Uw allround airco expert in Kapelle

Wilt u graag een airconditioning, en wilt u hiervoor een allround airco expert inschakelen in Kapelle? Dan kunt u terecht bij Lokerse Koudetechniek. Wij zijn breed gespecialiseerd in klimaattechniek, koudetechniek en klimaatbeheersing. Van het plaatsen van warmtepompen en airco’s tot bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties in bedrijfshallen, onze gecertificeerde monteurs staan voor u klaar in Kapelle. Wij installeren, onderhouden en repareren uw airco installatie en geven u daarbij altijd professioneel en deskundig advies op maat. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, zelfs wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Zoekt u een ervaren allround airco expert in Kapelle voor uw woning of bedrijf, aarzel dan niet en neem contact op met Lokerse Koudetechniek.

Wij installeren en onderhouden uw airco

Onze experts staan altijd voor u klaar om uw airco in Kapelle te installeren en te onderhouden. Zoekt u verkoeling tijdens de warme zomerdagen, of wilt u graag uw binnenklimaat onder controle krijgen? Dan bieden wij u diverse oplossingen. Daarbij begeleiden wij u van A tot Z, van het eerste advies tot nazorg en preventief onderhoud. Ook kunt u bij ons kiezen voor een airco met een luchtfiltersysteem, zodat u altijd verzekerd bent van zowel frisse als schone lucht in huis.

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Waarom kiezen voor airconditioning?

Wilt u gaan voor een goede klimaatbeheersing van uw binnenruimte, dan kunt u het beste kiezen voor airconditioning. Als onze klant profiteert u altijd van deskundig advies en van een uitstekende onderhoudsservice aan uw airco installatie in Kapelle. Kiest u voor een airco, dan kiest u voor de volgende voordelen:

  • Airconditioning zorgt voor ventilatie en zuivering van de lucht
  • Een airco kan uw ruimte koelen of verwarmen
  • Airco systemen zijn energiezuinig en duurzaam

Uw woning of bedrijf in Kapelle voorzien van airco

Wij voorzien zowel uw woning of bedrijf in Kapelle van een airco installatie. De monteurs van Lokerse Koudetechniek voorzien al uw ruimtes van de juiste oplossingen, van woningen tot wooncomplexen en van winkels tot bedrijfspanden. Onze specialisten krijgen iedere woon- en bedrijfsruimte in Kapelle op de juiste temperatuur.

Direct contact met uw airco expert in Kapelle

Wilt u ook graag uw eigen airco laten installeren in Kapelle, neem dan direct contact op met een expert van Lokerse Koudetechniek. Wij staan voor u klaar met professioneel en deskundig advies en bespreken welke airco oplossing het beste bij uw wensen past. Stuur een bericht naar info@lokersekoudetechniek.nl, of vul ons contactformulier in op onze website. U kunt ook bellen naar 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.