Bellen
Mailen
Whatsapp

Airco Bruinisse

Uw ervaren airco expert in Bruinisse en omgeving

Bent u op zoek naar een ervaren airco expert in Bruinisse, voor uw woning of bedrijfspand? Dan kunt u terecht bij Lokerse Koudetechniek. Wij zijn uw gecertificeerde specialist in koudetechniek, klimaattechniek en klimaatbeheersing. Onze kundige monteurs hebben de expertise in huis, van een airco of warmtepomp aan huis tot bedrijfszekere koel- en vriesinstallaties in grote bedrijfshallen. En wij voorzien u behalve van een airco in Bruinisse ook van professioneel en deskundig advies op maat. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar, ook wanneer u (nog) geen klant bij ons bent. Heeft u een allround airco expert in Bruinisse nodig, neem dan vandaag nog contact op met Lokerse Koudetechniek.

Wij installeren en onderhouden uw airco

De gecertificeerde klimaatspecialisten van Lokerse Koudetechniek installeren, onderhouden en repareren uw airco installatie in Bruinisse. Wanneer u voor onze klimaatinstallaties kiest, staan wij u bij van A tot Z, van de eerste adviezen tot reparatie en preventief onderhoud. U kunt bij ons ook kiezen voor airco installaties met een luchtfiltersysteem. Zo bent u altijd verzekerd van zowel de juiste temperatuur als van een gezond binnenklimaat in uw woon- of werkruimte.

U kunt onze 24-uurs service bereiken in geval van storing.
Ook als u (nog) geen klant van ons bent!

06-20 94 77 33

Daarom kiest u voor airconditioning

Zoekt u verkoeling tijdens de warme zomerdagen, of wilt u uw binnenklimaat optimaliseren, dan kiest u het beste voor airconditioning. Zo zorgt u behalve voor een juiste temperatuur ook voor een juiste ventilatie en luchtvochtigheid. Al onze klanten profiteren van professioneel en deskundig advies op maat, alsook van een uitstekende onderhoudsservice aan uw airco in Bruinisse. Kiest u voor een airco, dan kiest u voor de volgende voordelen:

  • Een airco kan uw ruimte koelen of verwarmen
  • Airco systemen zijn energiezuinig en duurzaam
  • Airconditioning zorgt voor ventilatie en zuivering van de lucht

Airco voor particulieren en bedrijven in Bruinisse

Voor zowel particulieren als voor bedrijven in Bruinisse kunnen wij uw airco plaatsen, onderhouden en repareren. Van woning tot wooncomplex en van winkel tot bedrijfspand, onze ervaren experts zorgen voor de juiste klimaatoplossingen. Met gemak krijgen wij al uw woon- en winkelruimtes in Bruinisse op de juiste temperatuur.

Neem contact op met uw airco expert

Wilt u ook graag een koel en beheersbaar binnenklimaat, neem dan contact op met Lokerse Koudetechniek, uw airco expert in Bruinisse en omstreken. Onze ervaren gecertificeerde experts helpen u graag met deskundig advies op maat. Samen met u bekijken we de airco oplossingen die het best bij uw ruimtes en wensen. U kunt contact opnemen door een bericht te sturen naar info@lokersekoudetechniek.nl, vul ons contactformulier in op onze website, of bel naar 06 2094 7733. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.